Ek hasar vuruşu ???

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by katilwantuz, Jan 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kolay gelsin gemilerde ek hasar vuruşukaç topla yada topların kacıncı seviyesinden sonra olusuyor ?yani once 2400 vurup ayrı yetten 360 vuruyor yarımcı olursanız sevinirim tesekkurler

2. Kardeşim senin dedigin ek hasar fosfor gullesi sıkarsan var 10sn de bir hasar veriyor yani bu attıgın gulle ile alakalı toplarla alakası yok fosfordan başka bir gulle daha vardıda aklıma gelmedi simdi

3. yok benim demek ıstedıgım adam 10.000 vuruyor 2-3 saniye sonra 16.000 vuruyor bunun nasıl oldugunu sormustum ustat

4. BesKaza

BesKaza User

O önceden oluyordu halen varmı bilmiyorum misal geminde 1 tane 25lik var ve onun verdiği hasar 150 diyelim kalanı ise 15lik 15likle 1500 vurup ardından tek gülle 150 vurabiliyodun önceden ancak suan öyle değil tüm topların menzili,atış aralığı ve hasarı toplanıpda tek seferde vuruş yapılıyor karşıdaki kişi vuruş yaparken topların yerini değiştiriyor veyatta güvertesinde kiriş/top kombinasyonu var ise onları değiştiriyor olabilir.

5. 2 gülle farklı olabilir önce patlayan gülle sonrasında şarapnel güllesi kullanmış olabilir.

ʍc•HuʍʍuƦ likes this.
  6. Gulle farklıdır o zaman oğuzhanın dediği gibi toplar tek hasarda toplanıpta atış yapıyor ayrı ayrı değil :)

7. O Eskidendi Artık Şimdi Tek Vuruş Olarak Toplu Vuruyor Ek Hasar Sadece Fosfor Buz Güllesi vb. Güllelerde

8. eyvallah saolun kolaygelsın

9. vudu vari bir gülledir belki ha ?