Ejderha kaplunbağa yuvası ?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by кαƒкαѕкαятαLι, May 18, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu zıpkınla kesilen npc haritalara az atılıyor 1 er 1 er 1 taneyi kesyon 1 tane daha atıyor başından beri seafight yaptı en saçma etknlik Bu etkinliği kabul etmiyorum.
    Birşeylerin hakkını verilsin artık !!!

2. haritada yumurtaları biraz daha coğaltsnız olmazmı zaten etkinlikten bişey kazanamıyoz kaplumbağ terbiyecisi desen oda yok amaç ilaki etkinlikten kazanamayıp parayla alsınlar ise ozaman hiç etkinlik yapmayın acın kara borsayı oraya itemleri tasarımı koyun madem parsaı olan alsın bu mantıkla bu işi yapın ozaman

3. Sonuna kadar katılıyorum dostum.

4. bu nasıl bir etkinlik ortada neredeyse hiç bir şey yok bu yaptığınız oyunculara bilerek eziyet çektirmek verdiğimiz emeğin karşılığın verin artık...

5. böyle saçma bi etkinlik yok inci veren npc yok saçma sapan bişey bunu düzeltin bune ya iyicane oyundan soğuttunuz insanları

6. Nasıl bir etkinlik bu çözemedim Nerde kearlı bir etkinlik göremiyorum ?

7. delizaza

delizaza User

her haritaya 1 tane koysaız bundan iyiydi valla

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

kimse size bu etkinliğe zorla katılın demiyor.

Thread Status:
Not open for further replies.