Eğitimciler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Mister_No tarafından 5 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mister_No

Mister_No User

Oyunda kullandığımız 3 eğitimciden biri olan Canlılık eğitimcisinin oyun içinde zannetmiyorum ki bir oyuncunun olmazsa olmazlarından olduğunu cünki hiçbir etkisi yok 20-25 bin db ve vp vermekten başka oysaki bu eğitimciye zıpkın ile ilgili bir özellik verilse zıpkın hızı veya darbe gibi en azından kullanılır hale gelir çünki hiç kullanmadığım bir şeyin sandıklardan sürekli çıkması moral bozucu bize zarar en azından derizki işe yarar bir şey kullanılır ya bu eğitimciye böyle bir yetenek verilsin yada yeni bir eğitimci çıkarılırsa iyi olur en azından alt gemilerin cok işine yarar bazen görüyorum garibim gemiler 1 tane sistem kesecem diye saatlerce aynı haritada cebelleşiyor nacizane fikrimi de gerekli yerlere iletirseniz sevinirim.

iyi görevler

ÐÊKĂVĺĻ[VКỈ], rkclub1 ve YUSUFF bunu beğendi.
  2. +1 değerlendirilmeli.

ғrαυde bunu beğendi.
  3. 80merkez

80merkez User

4. rkclub1

rkclub1 User

kesinlikle daha fazla işe yarayacaktır umarım dikkate alırlar

5. Gerçekten çok güzel bir fikir bunu düşündüşünüz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi canlılık eğitimcisi oyunda aslında hiç bir vasvı olmayan bir şey. Kimsenin kullanmadığına eminiz diyebiliriz. Bunun yerine dediğiniz gibi tekrardan zıpkın hızlandırma yada hasar artışı sağlan birşey yada PvE hasarını %25 arttıran bir eğitimci yada çok farklı şekillerde düşünülebilir Yelkenci eğitimcisi gibi gemi hızını artıracak bir eğitimci bile çok çok kullanılabilir bir düşünce olabilir. Bu da bana göre çok güzel fikir tekrar teşekkürler.

6. +1

7. Heartsbane

Heartsbane User

Kesinlikle katılıyorum.