E Posta Üzerinden Yardım Neden Bu Kadar Geç?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Eymen[C*] tarafından 10 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eymen[C*]

Eymen[C*] User

2 gün öncesinde hesabımda herhangi birşey yok iken şimdi hesabımın ana sayfasına dahi giremiyorum bunun sebebi nedir 1 ay ban almış hesap kırmızı şekilde gözüküyor hesabı alalı maksimum 2 hafta olacak ama ban yemişim herhangi bir bilgim de yok

2. odisa(A~Y)

odisa(A~Y) User

Kardeş bence bu yazdığını sil :D eskilerin deyimiyle Şahtın, şahbaz oldun :d

Eymen[C*] bunu beğendi.
  3. Eymen[C*]

Eymen[C*] User

Kirvem mesele şahken şahbaz olmak deil anlamadığım konu şu ben mail atıyorum kaç defa sıkıntımı dile getiriyorum ama cevap gelmiyor benim bildiğim debuff yenildiğinde gemi tamamen kapanmaz ama hesabım kapanmış ayrıca gemiyi alalı daha 2 hafta bile olmadı hani tamam diğer kullanıcı atmışsa bile 2. 3. De bugün olsa hesaba gene giriş yapılabilir olması lazım ama hesaba 1 ay boyunca giriş yapamıyorum hesap açılalı daha bir sene dolmamış rozetlerde belli ne zaman açıldığı hesabın sencede saçma deilmi

4. odisa(A~Y)

odisa(A~Y) User

Bilemem o kısmını, seni şikayet etmiş olabilir, kendini ihbar etmiş olabilir, ağır küfür etmiş olabilir, bi dünya olasılık var. Tekrar ediyorum bence konuyu buraya yazma.. Mağduriyetin artabilir.

5. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Nasıl yani ? Hesabınızı satın mı aldınız?

Saygılarımla.

6. Eymen[C*]

Eymen[C*] User

hesap alım satımı yasakmı da böyle düşündürücü bir şekilde cevap verıyorsunuz acaba ?

7. serbest miydi gemıyı aldıgın yerden şikayet gelmiş kapanmış geçmiş olsun

8. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Hesap alımı ve satımı yasak ve ban sebebidir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.