E posta alamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Turkish-Captain~s tarafından 20 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminler sizden küçük bi ricam olacak oyuna uzun bi süre ara vermiştim ve tekrar başlamak istiyorum ama e postama kullanıcı adımı gönderme isteğinde bulunduktan sonra posta gelmiyor gün aşırı deniyorum sizde yardımcı olursanız çok sevinirim.

2. Merhaba,

Hesabınız uzun süre girilmediği için silinmiş olabilir, ne kadar süre ara verdiniz acaba ?

3. Öyle bişey olması imkansıza yakın En fazla maximum 9 10 ay girmedim En fazla yan hesabıma giriş yapabiliyorum bi kaç yazım farkı vardı onu bilmediğim için giriş yapamıyorum.

4. Bunun için 6 ay yeterli bir süre, siz yine de Support'a başka bir hesabınızdan ulaşıp hatırladığınız bilgilerle yardım isteyin, ilgileneceklerdir. Bu konuda forumdan yardımcı olamayacağız.

İyi Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.