E-Posta Adresimi Unuttum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Yaşlıkurt52 tarafından 1 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    Yaklaşık olarak 2 Yıl önce gemimin E-Posta adresini çalınma endişesi ile başka bir aktardım, İlerleyen zamanlar da oyuna giriş yapmak için zaman bulamadım ve Gemimin kayıtlı olduğu e-posta adresini ve Gemimin şifresini unuttum. Bir çok defa hesabımın hangi adrese kayıtlı olduğunu sorgulatmak için Support'a başvurdum ancak, bir çözüm yolu göstermediler. Hesabımın tüm özelliklerini ve Giriş İD'si şuan aklımda ancak msn adresimi unuttum. Hesabımın kayıtlı olduğu msn adresini bulduğum takdirde hesabıma ulaşabilirim, sizden ricam bana bu konuda bir yol göstermeniz. Gereken tüm bilgilendirmeleri, nereye gerekiyorsa yapabilirim. Lütfen Cevapsız Bırakmayın

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Hesap güvenliğinden tamami ile hesabın kullanıcısı sorumlu olduğu için herhangi bir destek alamazsınız.

İyi Oyunlar.

3. Peki nasıl ulaşabilirim e posta adresime, bir fikrim, bilgim olsa buraya yazmazdım. Okadar emeğimiz,Paramız boşa gidiyor

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bu konu ile ilgili internette araştırma yapınız bunun dışında yardımcı olamayacağım.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.