E-Pin Kullanamama Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •ŘΣŦΣŔİЦŜ• tarafından 25 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HER ZAMAN SUPPORTTA YAZIN DİYORSUN YA EVET YAZDIK VE TAM 3 KERE TİCKET ATTIM 3 ÜNDEDE AYNI CEVABI ALDIM. BİRDE SİZE SORUYORUM .

BUGÜN EPİN KODU İLE 50 TL DEĞERİNDE BOKOR KUTUSU ATICAKTIM VE EPİN SATICINIZ OLAN www.epin.com.tr Bigpointin kendi sitesi bakın ordan aldım epinimi ve bokora gittim oraya epini kullanayım dedim ve birde baktım epin zaten kullanılmış ya abi tamamda ben bu epini alalı daha 1 saniye olmadı kullanmadım bile kullansam 30 bokor hesabıma eklenirdi zaten epin kullanılmış diyor. Her neyse gittim epin sitesine destek ekibi ile konuştum bana dediler ki şuan bigpoint seafight epinlerinde sorun var lütfen destek ekibinize ulaşın tamam gittim supporttan ödeme seçeneklerinden tüm ss bilgileri verdim. bana gelen cevap şu ; [​IMG]

ya tamamda ben epin kodunu felan kullanmadım bana burada önce kullanılmış kodu tekrar kullanmaya çalıştın diyor kafayı yicem ben kodu aldım ve 1 dakika sonra kod geldi gittim yapıştırdım bokor yerine kullanılmış diyor kim kullanı bunu 1 saniyede kimseye verilmeden edilmeden ayrıca site epin kodunda sorun var diyor suportta ulaşın tamam ulaştık suportta bunu diyor bune ya ? benim şuan bu 50 tl değerinde 30 bokorum nereye gitti uçtumu tüm destek ekiplerine yazdım nerede bu alın 2 3 kanıt daha koyayım ya [​IMG]
    Burada aldığıma dair kanıt burada bunu tam 17:10 saatleri civarında aldım ve direk gittim yazdım kabul etmedi kullanılmış diyor ya?

@Bigpatron , @мєηєтℓι , @Noddeɢαмrα Yardım etmeniz dileğiyle ... cevap bekliyorum lütfen.

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Bu tarz sorunlara maalesef forum üzerinden destek veremiyoruz. Bu bize yazdığınız bütün bilgileri support ekibine yazınız. Görselleri dosya eki olarak iletebilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. Ya siz hepsini okudunuz mu benimle dalgamı geçiyorsunuz supporta 3 kere yazdık 3 kere aynı şeyi diyor

bana kim yardım edecek supporttmu epin sitesinin destekçilerimi sizmi kim anlamadım ya bune?

4. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Ben bütün yazıları okudum. Fakat biz sadece oyun içi sorulara cevap verebiliyoruz. Tekrardan siz ticket oluşturun. Ben gerekli bilgiyi ilettim.

İyi forumlar.

5. Teşekkür ediyorum, tekrar ticket atıyorum.

6. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Rica ederim. Anlayışınız için ben teşekkür ederim.