E - mail (Bigpatron lütfen yardımcı ol)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CΞNGA√ΞR tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. @Bigpatron şu an kullandığım hesabımın mailini değiştirmiştim hatırladığım kadarıyla 1 ay kadar önce, çalınmasın vs diye. yeni bir gmail açtım hesabı ona aktardım 2 adımlı doğrulama ilede işimi dahada sağlama aldım fakat başkası çalmasın diye uğraşırken kendi kendimin hesabını çaldım gibi oldu mailimin şifresini hatırlayamıyorum ve 2 adımlı olduğu için telefon numaram ile şifremi unuttum vs. ile geri alamıyorum günlerdir uğraştım formlar gönderdim ama alamadım geri. O kadar emeğim o kadar çabam hepsi boşamı gidecek şimdi ne şifre değiştiremiyorum supporta mesaj atsam cevabına bakamıyorum maile giremediğimden gitti mi bütün emeğim bütün çabam olucak gibi değil bikaçtane hesap açtım ama yapamadım tekrardan başlamak çok zor o kadar para yatırdım nerdeyse 7 8 aydır onuyorum ve işimi sağlama alayım derken elimdekin mi oldum @Bigpatron lütfen bi yardımcı ol yeni hesaplan suporta yazdım biz bişey yapamayız diyor siz bişey yapıyorsunuz bende elimden geleni yaptım ama birsürü şifre denedim formlar gönderdim olmuyor şimdi nolucak hesabımı terk mi edeyim hep bu bilgisayarımdan girdim ip vs. hep aynıdır siz daha önceki bir mesajımda demiştiniz biz sizin girdiğinizi biliyoruz diye öyleyse bi yardımcı olun lütfen kayıt oldugumdan bu yana kullandığım mail adreslerimi hatırlayabilirsem bütün şifrelerimi geçmişte aldığım şeyler satın aldıklarımı vs. hepsini ne sorarsanız yanıtlarım lütfen @Bigpatron bi yardımcı ol Allah için

2. Ne geminin şifresi kardeşim gmailden bahsediyorum .. gmailin şifresini unuttum hiçbir şekilde geri alamıyorum hesabımda o gmailime kayıtlı olduğu için şimdi atıyorum şifremi değiştiricem veya supporta mesaj atıcam vs. gmailime erişimimi kaybetmiş durumdayım böyle olunca bunları nasıl yapabilirim? gmaile erişemiyorum hesap gitti bi işe yaramıyor demektir hesap üzerinde ne yapabilirsin gmalin olmadan ?

3. 2/3 gün önce supporta mesaj attım ama ne cevap verildi onu bile bilmiyorum mailime erişemediğim için kısaca mail olmadan hesabının bir anlamı yok şimdi ne şifre değiştire biliyorum ne supporttan bişey yazsam giremediğimden yanıtne oldu bakamıyorum hiçbirşey yapamıyorum anca gemiye girip oynarım ama boşa mail olmadıktan sonra nasıl olucak birisi şifremi bilse nasıl değiştiricem mailim yok bişey olsa supporta mesaj atsam yanıtı ne ona bakamam mailime erişemediğimden yok nasıl olucak bilmiyorum bunun çaresi çözümü nedir hesabı ölüme terk edicem bu nasıl iştir

lombedon bunu beğendi.
  4. @Bigpatron 3 gün oldu hala bekliyorum lütfen bi cevap ver

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şifresi unutulan mailler için mail sağlayıcınız ile iletişime geçmelisiniz. Mail değiştirme işlemleri onaylamalı sistem olduğu için manuel değiştirilemez zira biz sizin mail adresinize girip onay veremeyiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.