Duyurular Hakkında Sorun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Eynel*Foo* tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar

Ganimet keseleri 4 Kasım cuma saat 12:00'dan (CET) itibaren 7 Kasım pazartesi saat 12:00'a (CET) kadar ödeme kısmında satışta olacaktır

Ganimet keselerindeki ortalama taş seviyeleri arttırılmıştır.

Seafight Ekibiniz

Bigpatron, Çarşamba 16:00 Rapor Et

Çarşamba günü böyle bir duyuru yayınlandı ve ben o gün bütün keseleri açtım yaklaşık 30 35 tane kese gitti ancak taş levelleri artmamıştı , duyuru hakkında ki sıkıntıyı dile getiriyorum çünkü mağdur durumda kaldım lütfen gerekli yerlere iletirseniz sevinirim. yanlış bilgi veriliyor ve yanlışı bizde uyguluyoruz teşekkürler

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Eksik bilgi neresinde bunun ? Taşların seviyesi şuan arttırıldı mı yazıyor ? 4 Kasimdaki satış duyurusuna boşuna yazılmıyor zira o satış ile artacağına belirtme amaçlı yazılıyor. iletirim üst kısma ama birşey olacağını hiç sanmıyorum.

3. Ganimet keselerindeki ortalama taş seviyeleri arttırılmıştır.

Eksik bilgi burada arttırılmıştır yazmışsınız ancak artan birşey o gün olmadı tabiki hata bendede var farketmeliydim ama bir çok oyuncuda bu konuda mağdur durumda kaldı görüştüğüm. siz öyle yazıyorsunuz ancak birçok oyuncuda benim gibi hemen atmıştır keseleri. neyse iletildiyse teşekkürler iyi çalışmalar @Bigpatron

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.