Dullahan Hatası!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •ΞSΞЯ•[ѕтм] tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dullahana en çok darbeyi ben vurmama rağmen vudu darbesi ödülünü almadım ayrıca en fazla hasarı vermeme rağmen ek antik nişanda almadım. düzeltin lütfen bu hatayı ekinliğin bitmesine şurda 4 gün kalmış.

2. supporta yazmalısın

3. reverans

reverans User

son atışı da yapman gerekirdi

4. Dullahan'a en çok hasar veren oyuncuya ayrıca Vudu Kıyameti Cephanesi ödül olarak verilecek. yazıyor neden son atışı yapmam gerekiyor ki

5. Aynen katılıyorum kaçkere darbeden aldım gülle vermedi hatta ben darbe son atış arkadaşıma bıraktım 2 kişi kestik ona verdi gülle demekki son atış yapana veriomuş birde bu antik nişan biriktirmenin sınırlaması varmı ben 300/500 yapıp toplu oynucaktım 200 oldu daha vermiyor antik nişan sınır 200 mü ? yoksa hatamı var ?

6. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Dullahan ın ödüllerinde bir hata gözükmemektedir. Dullahana en çok hasar verdiğinizden emin olunuz. Size atış yapsa dahi en çok atış sizin yaptığınız anlamına gelmemektedir.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  7. Kuantum

Kuantum Guest

Evet antik nişan elde etme sınırı 200 dür.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.