Düz Giden Tasarımlar Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve RAHMAN tarafından 29 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BOKOR TASARIMLARI DÜZ GİTMEMELİ

Anketin kapanma tarihi 28 Ağustos 2019.
  1. KATILIYORUM

100,0%
  2. KATILMIYORUM

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. RAHMAN

RAHMAN User

Düz giden tasarımlar çok kötü özellikle bokor tasarımları bu yüzden bokor atasımız gelmiyor düz gitmeyen tasarım istiyoruz özellıkler bokor için .

2. RAHMAN

RAHMAN User

Konunun dikkate alınmasını istiyorum .

3. DarK*DeviL

DarK*DeviL User

4. Aslında bir ekleme yapayım. Hangi tasarımın hangi şekilde gitmesi elimizde olsa düz veya sağ sol yapmasının butonunu koyun biz seçelim gemimizin yürüyüşünü

Somberlain, psiqopath ve RAHMAN bunu beğendi.
  5. Moderatör bey raporlara ekler misin

6. tonyugug

tonyugug User

reis sen bırakmamışmıydın yav bikaç ay önce oyunu kötüleyip duruyordun :D oyunda göremezsin beni falan diyordun ne oldu etkinlik içinde yorum yapmışsın tükürüğünü yaladın herhalde :D

7. adam sana geçmişini hatırlatmış , sen kalkıyorsun adama ahlaksız diyorsun demekki geçmişinde ahlaksızlık varki suçu ona atmaya çalışıyorsun :)
    konuya gelirsek katılıyorum +1

8. ne alaka yani , sizi benim oyunu bırakıp bırakmamam neden bu kadar ilgilendiriyor ? geçen ay bıraktım bu ay başladım ve bu ay bitince yine bırakıcam ve sizi ilgilendiren hiç bir şey olmayacak. Ayrıca geçmişimi hatırlatıyor falan diyorsun size mi düşüyor sayın hocam bu iş ? Vasfınız nedir ? Ortada sizi ilgilendiren bir durum var mıdır ?

9. Seafightta cahil insan çok takılma kardeşim boşver , oyun içinde batıp dışarda kavgaya çağıran insanların oyunu bu :D
    Adamların tek üstün oldukları şey oyun olunca cehaletlerini gizli tutamıyorlar.

10. Durduk yere sinirlendiriyorlar adamı :D

11. Menetli

Menetli Guest

Selam,

Konuşma üslubunuza dikkat ediniz.Devamı durumunda cezanız yükselecektir.

12. Karşı taraf için neden uyarıda bulunmuyorsun sayın menetli ? Ben size durduk yere tükürdüğünü yaladın mı desem uyarı veya ceza alırım ve bunu da hakaret olarak algılarsınız ancak başkası bana yazınca neden böyle değerlendirmiyorsunuz ? Sebebi nedir ?

13. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

O arkadaşada uyarı verildi.

Lütfen konu dışı tartışmalara girmeyiniz.

Saygılarımla.

14. Teşekkürler sayın menetli