Dünya Haritasının Yeniden Düzenlenmesi - Hata Bildirimi

Konusu 'Yardım' forumundadır ve Bigpatron tarafından 26 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam Korsanlar

Yeni güncelleme ile ilgili farkına vardığınız hataları buradan progrmacılara iletilmesi için bizlere rapor edebilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. 36 level ve 51 level üyelikler açılabilmekte :) harita atlamalarında da sorun var

3. NePs

NePs User

11 haritasından sola geçerken yani 12 haritaya direk harita ortasına atıyor.

4. seviye sinavi yapamiyorum 11. seviyedeyim ama 12 yapamiyorum görev yok limanlarin hepsine baktim

5. [​IMG]
    • gemi simgesine basınca pırıltı göstergesine geçmiyor
    • güvenli liman alt tarafta siyahlık bulunmakta
    [​IMG] ,[​IMG]
    • 14 ile 11 arasında bulunan güvenli limanda görev verici resim bulunmamakta link görünmekte ,
    benim bulabildiğim bu kadar kolay gelsin.

Son düzenlenen: 2 Mart 2018
    agrılıibo bunu beğendi.
  6. kordinat görevi yaparken kırmızı imleç çıkış yaparsan diğer kordinata geçiyor.

7. gemi enkazi topla diyor 11 seviye görevlerinde ne toplamam gerek ?

8. Sistemleri ele geçirince birşey vermiyor :)

9. Harita atlamak için en ucuna kadar gitmemize gerek yok yanına yarım metre kala direk harita değiştir ifadesi beliriyor üstte ve direk harita değişebiliyoruz bu böyle olmamalı. Bu arada sizin bunların hepsini betada deneyip sorunları da çözdükten sonra ana sunucuya getirmeniz gerekmiyor muydu? Neden erkenden betayı kapatıp direk getirdiniz ki sorunları çözmeden? Arkadaşın dediği gibi harita altında diğer haritaya geçileceği kısımda siyahlık bulunmakta ve o siyahlıktan dolayı da aşağı gidemiyoruz yani haritanın en altına inemiyoruz arada biraz boşluk kalıyor.

10. haritanın neresinden girersem gireyim hep güvenli limanda köşelerin ortasına atıyor çıkış yaparken de aynı şekilde !!!