Dünya Haritası Düzenlenmesi Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FíRê§pé³Ð[ÐîþLø]⋆53⋆ tarafından 1 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dünya Haritası Eski Düzene Dönsün

1. EVET

oy sayısı 10
    90,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    9,1%
  1. Porstmouth

Porstmouth User

harita sistemi cok degisik ve kafa karıstırıcı 20 den yukarısı degistirilmeli

2. Bence eski harita sistemine dönsün gereksiz bir güncelleme olmuş eski sistem devam etmeli birşeye güncelleme yapacaksanız yeni npcler yeni etkinlikler çıkarın harita sistemi en az 10 yıldır böyle bari bir tek o kalsın eskimeyen

3. 4.haritadan 19.haritaya geçme mantığını hangi matematik kuralı ile açıklar acaba programcılar ??? harita ikonuna tıklayınca midem bulanıyor resmen 8 senelik oyuncu olarak şahsen oyunu bırakmayı ilk defa düşündüm ...

4. haritalar cok karmaşık harita atlamlarında sıkıntı oluyor belli bir sıralama olmalıydı harıta 10 dan bır anda harıta 3 veya 2 ye gecebılıyosun ..harıtaların bır harıtadan 4 parca olması genıs alan yaratıyordu tek harıta olması ıyı olmus ama

sevıye 9 gorevınde gorevı tamamladım ama odul al butonuna tıklayamıyorum..neden olur bu ne yapabılırım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2018
  5. Porstmouth

Porstmouth User

Örnek olarak 1 haritasının 4 tane bolümü vardı 2 ye dusurulebilirdi.Harita gorselleri vs degistirmek cok mantıklı olurdu.Bence bu güncellemeleri yapan yönetim oyundan pek anlamıyor

6. Reese

Reese User

Merhaba,

Arkadaşlar fikir ve önerilerinizi okudum, yine uyarılarımıza rağmen üslubunu düzeltmemekte ısrar eden arkadaşlarımızı görüyorum. Bu uyarılarımız sizler için . Daha rahat fikirlerinizi saygı çerçevesinde paylaşabilmeniz için. 4. haritadan 19. a geçmenin mantığını sormuşsunuz? Daha az ışınlanma harcamanız için, haritalar arası daha az harita atlayarak daha kolay ilerleyebilmeniz için yapılmış olabilir mi ? Harita ve NPC sistem gemileri 10 yıldır aynıdır diyorsunuz, malum hiç birşey aynı kalmıyor oyun 10 yıl içerisinde nice değişimler yaşadı ve bu da bunlardan birisi. İnci kasamıyoruz batırıyorlar diyen bir çok oyuncumuz var. Yeni sistem gemileri ile inci kasmanız ne kadar kolaylaştı farkındasınızdır umarım. Korsanlık sınavları belirli bir seviyeye kadar kalktı bu kolaylıklarda sizler için. Fakat bulunduğumuz yeniliklerin hep olumsuzluklarını görmekle meşgulüz . Eleştirilere her zaman açığız fakat olumsuz yorumlar kadar olumlu yorumlarda alıyoruz. Sizleri üslup konusunda son uyarışımızdır .

Saygılarımla.

DELGADO* bunu beğendi.
  7. Lafımın arkasındayım uslubumda gayet normal eskiden olsa tamam derdim yalnız ışınlanma elde etmek gayet kolaylaştı ve serverin %70inde bolca var %30u ise ufak gemilerdir 19da oynamazlar... inci kasamıyorum diyen yalan atmıştır eski sistemdede yeni sistemdede güneş haritası behemont lion var artı admiraller... Genel olarak yorumlar güncellemenin kötü olduğuyla alakalı değil karmaşık olduğuyla alakalıdır..Yeni lwl sınavları zorda olsa yapılır Biz oyuncuların açık açık demek istediği yenilikler her zaman olsun zorluk olsun ama bu karmaşık olmasın

8. Oyuncuların belirli haritalara inmesi sınırlansın lütfen. Mesela her seviye en fazla 5 alt seviye haritaya inebilsin. Buna benzer bir düzenleme yapılsın. Yeni ve gemisi iyi olmayan oyuncuların hiç şansı yok bu güncellemede. Batmaktan,tamir olmaktan oyun oynamaya fırsat bulamıyoruz. Işık haritası filo haritası olmuş orada bile duramıyoruz. Oyunda yeni ve gemisi güçlü olmayan oyuncular için güncelleme yapılmalı. Oyun bu haliyle artık kabak kadı vermeye başladı.

9. Selam,

Fikirleriniz bizim için değerlidir. İsteğiniz raporlarımıza eklenecektir.

Saygılarımla.

10. dediğin imkansız ada vurmaya nasıl gidicez ozaman alyans savaşları nasıl olucak tamamen değiştirip savaş haritaları yapmaları lazım ozaman

11. atmaca

atmaca User

yıllardır burada dert anlatılıyor hangi dert dinlendi ve seafight bunun için bizlerin isteğini dikkate aldı bunu bir işyeri düşün birlikte hareket etmedikce seafight nin dediği olur elinizde yapacak sadece 1 şansınız var başkada yok

DevilHunteR bunu beğendi.
  12. *MV1*

*MV1* User

Arkadaş haklı bu yeni sistemde yeni başlayanların sığınabileceği tek yer güvenli liman kalmış.Aşağıda zaten inci veren sistem yok olan sistemlerde sadece çok az miktarda altın veriyor.Özel gün desen geçen etkinlikte gördük 25/30 level oyuncuda 4/5 levellerde inci kastı ve küçük gemilerin hiçbirine şans tanınmadı. Şimdi ki sistemde 5 leveller için yaklaşık 15 harita varken takılabilecekleri şimdi bu sayı 5 haritaya düşmüş durumda.Aşağıda arkadaşları görüyorum havai güllesi ile 10 bin vurup sistem kesmeye çalışırken seafight bunların level atlayıp yukarılara çıkmasını istiyor çıksada barınamayacaklar.

13. sagitta03

sagitta03 User

Dedigin zor fakat 5 lvl ustu gemiler alttakiler saldirmadan saldirazsa daha mantikli ve imkanli bir durum.kisaca korumasi hergun aktif edilsin fakat baska oyuncuya saldirinca sona ersin.Bu ust haritalar icin 10 lvl arasi sinirlama seklinde de olabilir,30 lvl gemi en cok 20 lvl saldirabilir,20 lvl 10 lvl vb. Zaten savasanlar 20 lvl ustu gemiler..Herkesin de bir oyun anlayisi var,bazilari savas bazilari sadece bonus icin oynuyor,herkesin gonlunu yaparlar o sekilde..Ayrica yeni sistemde birtek ada sinirlamasi adaletli olmus diyebilirim.

14. Reese

Reese User

Üslup ile ilgili cümlemde isim verdiğimi, sizden bahsettiğimi veya bir kişiye yönelik cümle sarf ettiğimi hatırlamıyorum ve mesajıma baktığımda da göremiyorum. Şuanki yaptığınız yorumları öznel olarak yaptığınızı görüyorum ve tüm Sefight oyuncuları adına konuşuyorsunuz. %30 olarak bahsettiğiniz ufak oyuncular %1 dahi olsa onlarıda düşünmek onlar için oyunu kolaylaştırmak Seafight ekibnin misyonudur. 35. seviye bir hesap ile 1. seviye bir hesap arasında oyun yöneticileri için hiç bir fark yoktur. Bunu bilmenizi isterim. Karışıklık ile ilgili, güncelleme çok yeni belirli bir zaman sonra sizlere çok daha kolay gelecektir.

Saygılarımla.

15. Bir sürü yorum varken Direk benim sorumdan cümlenizi başlattığınız için yazma gereği duydum yorumumdada 1. seviye veya 35. seviye hesap arasında fark olsun diye bir şey yazdığımı göremiyorum %30 oalrak bahsettiğim ufak oyuncular 19. haritada genelde oynamazlar dedim.. ben örneklerimi genel olarak verdim çünkü güncelleme geldiği saniyeden beri yorumların %99unda benim yazdıklarımın aynısı... biz burda cm smod admin vs hiç birine laf söylemiyoruz gerek yok çünkü programcılar yapar siz bizlerle paylaşırsınız.. üslubunu bozan şahsiyetler zaten karşılıklı iletişimi bozan en büyük faktörler biz üslüplu yorum anket vs yaparız sizde uygunsa üst makamlarla paylaşırsınız bu kadar basit.. sizinde dediğiniz gibi yeni sisteme alışma dönemimiz inşallah kolay olur .. iyi görevler..

16. Haklısın dostum

17. artık düşük lvl kalmanın bir avantajı yok bence seafight ekibi oyuncuları level atlamaya zorluyor

18. AygnYldz

AygnYldz User

Hemde hiç kalmadı . 2 levelde gördüğüm npc lerin verdiği altın miktarı en fazla 15 k ben ne kesicem altın biriktirip pazarda teklif vericem nasıl gülle alıcam. Oyundan tamamen soğdum zar zor giriyorum oyuna. Banlansam bu kadar soğmazdım oyundan. Suçluyum hakkettim der geçer giderdim ama bu şekil bambaşka bişi oldu

19. Katılıyorum harita sırası düzeltilsin

20. haritalarda hele 28 27 ve 21 haritatalarının altı boş bence buda değişmeli yana doğru gitmenin bir anlamıda yok diye düşünüyorum