Dünya Haritası Düzenlenmesi Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FíRê§pé³Ð[ÐîþLø]⋆53⋆ tarafından 1 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dünya Haritası Eski Düzene Dönsün

1. EVET

oy sayısı 10
    90,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    9,1%
  1. Öncelikle yenilik oyun için hayırlı olsun umarım daha kaliteli ve eğlenceli oyun oynamamıza vesile olur.Lakin şu harita sıralama olayı sıkıntılı yani senelerdir oyunu oynayan insanlarız hangi harita nerede biliyorduk yani bilmesekde sayı saymayı bilen her birey 12 den yukarı atladığında 13 e gideceğini biliyordu.Ama şuan 4/1 den yukaru atladığında 19 a gidiyorsun bu olay saçma olmuş ve işi iyice karmaşıklaştırmış yenilik elbet gelsin lakinbu mantıksız olmuş.Şuanlık şu harita sıralama olayını normal düzende getirilmesi gerektiğini düşünüyorum diğer oyuncu arkadaşlar ne düşünüyolar bilmiyorum ama ilk göze çarpan kusur bu diğer yeniliklere gelecek olursak onlara zamanla alışırız ilk başta elbet zorlanma olur ama herzaman olduğu gibi uyum sağlarız ama bu sıralam olayı çok karmaşık bir arkadaşımında dediği gibi sudoku ya benzemiş :) Hangi haritadan nereye atlanıyor belli değil marduk keserken bir anda admiral sincere kesebilecek konuma gelmiş haritalar :)Şahsi önerim harita sıralamasının yeniden düzenlenmezi zira böyle sürekli dünya haritasına açıp nereden geçeceğimizi kontrol etmemiz gerekecek ki zati dünya haritasınıı açıncada biraz geç ve kasma yaşanıyor bunun yetkililere bildirilmesi gerek.Gerçi haritaları ezberlerken sayısal zeka patlamaşı yaşıcaz :)Umarım dikkate alınır ve raporlanır...

2. Arkadaşa sonuna kadar katılıyor. Bu konunun dikkate alınıp biran evvel gerekenlerin yapılmasını diliyoruz.

3. Bu oyunu biz oynuyoruz ve oyun bizim isteklerimize göre şekillenmeli size göre degil yeni haritalar npc tasarımları haritaların yerleri hepsi baştan sonra rezalet ve acemice oyundaki yeniliklerin birçogunun geri alınmasını istiyoruz.

4. koskoca seafight kurulduğundan beri aynı olan npcleri değiştirmek sizin neyinize arkadaş tamam iyi hoşta göze hoş gelmiyor göz zevki 0 şuan tek avantajlı olan şey gold kasmak çok kolay

5. Yenilik iyidir oyuna renk gelirde şu harita sıralamaları sorun onun rakam sırasına göre düzenlenmesi gerek sadece

6. Şu oyuna yenilik falan getirmeyin , siz her yenilik getirdiğizde oyuncu kaybına neden oluyorsunuz , zaten haritalarda tek tük rakip var oda sayenizde oyunu bırakıyor, seafight kurulduğundan beri olan sistemleri değiştirme amacı nedir cok merak ediyorum , seafight e yeni gelen yapımcı veya yazılımcılar sadece oyuncu kaybına sebep oluyorlar .

7. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

Harita düzeninin eski haline dönmesini istiyoruz , çok kötü ve karışık bir şekil verilmiş.

8. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

Son güncellemeden sonra oyun git gide alt seviyeler için zor hale gelir oldu ve bir çok kişi bu sebepten dolayı oyunu bırakıyor . Dünya haritası düzeni de çok kötü tasarlanmış eski harita düzeninin geri gelmesini istiyoruz . Oyunu zevk için oynuyoruz bir çoğumuzda para yatırıyoruz bizim isteklerimiz gerçekleşmeyecek ise boşuna zaman kaybı yaşıyoruz gerekli düzenlemelerin yapılmasını ve yeni güncellemede ki değişikliklerin bazılarını eski haline dönmesini istiyoruz ilgilenirseniz sevinirim.

9. Selam,

Bu gibi değişiklikler ve güncellemeler merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Fikirleriniz bizim için değerlidir ve uygun görüldüğü halde raporlarımıza eklenerek gerekli birimlere iletilecektir.

Saygılarımla.

10. çok karışık ve saçma 15 sn bekliyorduk eskden güvenli limana girerken şimdi tıkla gir yani savaş esnasında gir bitsin .

11. Eski oyun haritasının üzerine ekleme yapılsın yeni haritalar böyle karışık saçma ve baş döndürücü

12. suan dunya karısmıs durumda lwl gorevı alamıyorum 29 lwl olacam ama gorev yerını bulamıyom npc cok var harıtalarda yenı npc ler 1 dk da 10 defa acıyorum harıtayı nerde oldugumu kaybedıyom gemı hangı harıtada bılmıyorum nereye gececem bılmıyorum harıtayı acında donuyorhemen accılmıyor daha da öyle sabaha kadar sayarım :D

13. Trabzonluu

Trabzonluu User

katılıyorum çok değişik olmuş

14. haritalar sıralı yapılsın bu nedir böyle

15. Selam aleyküm öncelikle limanlarin harita yanlarında olmasını ve bu 1-2-3-4-5 • 6-7-8-9-10 gibi siralamaların çok kötü olması durumu hk.

Düzenlemenin Düzeltilmesini oylamaya sunuyorum.

Düzenlemenin tekrar yapilmasını istiyorsan EVET yok böyle iyi diyorsan HAYIR

emirchasvet2013 bunu beğendi.
  16. yigido#58

yigido#58 User

Yenilik yapıcağınız zaman artık bi sorun fikir alın bu kafayla devam ettiğiniz sürece daha çok oyuncu kaybedersiniz

17. artık saçma sapan yeniliklerle getirip oyuncuların şevkini kırmayın oyuncularınıza danışın bazı şeyleri!!

18. Somberlain

Somberlain User

4. seviyede +20 level adası ne arıyo arkadaş, şu adaları seviyelere göre düzgün ayarlayın ya bu nedir, avuca gelir özellik yok ya

19. eski harita istemi acilen dönülmesi gerek limanlar ortada olmamış harita sıralaması berbat
    5 lewel bir gemi sadece 5 haritada oynamak zorunda bırakılmış.

20. Genel anlamda yenilikler fena değil görev vs uğraş çıksın diye ama o harita sıralaması çok kötü adeta bulmaca gibi