Dümen Bodoslaması DESTEK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ••ǾMĔ®¤58••1 tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

dümen bodoslaması yerine

Anketin kapanma tarihi 4 Mart 2014.
  1. kaleyi geliştiriğimiz inciyi geri versinler

34,0%
  2. kale değerinde başka bi kaleyle takas edilsin

12,8%
  3. eski haline geri dönsün

53,2%
  4. yelkenin hızı düşürülsün

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Merhaba arkadaşlar öncelikle bu yeni sistem ams sisteminden bi çoğumuz şikayetçiyiz.Birçok saçmalıkla karşılaşıyoruz önemli sorunlardan biride gemi hızı biz dümen bodoslamasına bi hayli inci verdik ve kalemizi 6.6 yaptık bu durumda +12hız etkilemekte fakat 5.seviye elit yelken hızı +23 etkilemekte büyük saçmalık.bu dümen bodoslaması bu şekilde işlev görücekse çok saçma.ankete destek

2. sayın seafight ben şahsi kendi adıma gemimi binbir zorlukla gece veya gündüz emek ve para harcayarak gemim daha iyi olsun hızlı gitsin ? vuruşları farklı olsun farkımız olsun diyerek kalelere ve yeteneklere dünyanın incisini parasını harcadım veya harcıyorum harcıyoruzda ama yaptığımız masraflar boşa vuruş ve hız aynı arada bi fark yok ve özellikle yeni uygulamaya konulan yeni ams sayesinde gemiler gitmiyor (kaleleri ve 60 yetenek yapmanın yeteneklerin bir anlamı kalmadı ) lütfen buproblemleri düzeltiniz gözden geçiriniz ve oyuncu arkadaşlarımız bizler bu tür uygulamalardan dolayı oyundan soğuyoruz

!*»Çirkin.Kral«*! bunu beğendi.
  3. arkadaşlarınızıda anketten haberdar ederseniz sevinirim sayımız ne kadar çok olursa o anca sesimiz duyulur herkese teşekkürler

4. kagan777

kagan777 User

Bunların hepsine karşı çıkan yani değişiklik olmasın gibi bir şık da koymalasınız

5. aynen kardeşim ben boşamı açtım hız slotunu.istediğim zaman yakalamak istediğim zaman kaçmak için. ama şimdi bi faydası kalmadı. hatta ben bu yenilikte yeni hız itemleri çıkar die bekliorudum ki en hızlısı olmaya çalışayım. ama tam tersi oldu. oyun felsefem alt ust oldu gibi. bu ne ya. bari incimiz verin de içimiz rahat olsun

6. eski haline geri dönsün oylaması nı kaldırın. saçma olmuş. eski haline dözmez. bu yenikleri mutlaka yapacaklar. hiç olmazsa incinizi kurtarın derim ben.

7. gedrof

gedrof User

ben suporta yazdımda ya slot takas edelım yada esdeger ıncısını verın dıe admın bana duyuru adresını gondermıs