Drakir Hrell

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kadir tarafından 23 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir

kadir User

Merhaba arkadaşlar zayıf bir gemim var inci kasmak istiyorum drakir hrell kesemiyorum bana çok vuruyorlar acaba nasıl kesebilirim gemi taşlarını nasıl yapmam gerekiyor ve ya baska önerebileceğiniz birşey varmı 15lv im ısık tılsımı çok kötü direk zarar ettiriyor

2. NODAMAGE

NODAMAGE User

Ben oyuna 0 dan başladığım zaman çok zorlandım aynı sen gibi yaklaşık 3 ay olucak şuan gayet iyi durumdayım ama sana çok katı bir şekilde tavsiyem Atlantiste kal orada güzel incini kas ordaki geminide geliştir görevleri takip edip levelini yükselt ama ne yaparsan yap en az 2 hafta Atlantisten çıkma. Gerçekten yeni gemi açmış insanlar için harika bir yer. Zamanla etkinliklerden gelen toplarla taşlarla Atlantisten gelen incilerle çok iyi durumlara birden zıplayacaksın.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba,

Sayın @kadir konunuzu buraya değil de "Fikir Havuzu ve Öneriler" kısmına ya da " Yeni forum öğreticileri" kısmında paylaşırsanız, böylece konunuz kilitlenmez ve bu platformu kullanan arkadaşlarım size daha çok yardımcı olabilir fikir ve tecrübelerini size aktarabilir. İyi oyunlar diliyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.