Drakir Hrell Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve çanakkale1907 tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bir çok npc'de uygulanması mümkün olmayabilir ancak en azından Drakir Hrell npclerine yapılan son atış ödülü değiştirilerek ödül ilk atışa verilirse ki çok basit bir istek ve düzeltme olacaktır.
    Büyük bir sorun bu sebeple çözülecektir.
    Bilinmektedir ki Drakir Hrell npclerine gemilerini bota bırakan şahıslar var ben şahsım adına söylüyorum 12 saat aktif oynuyorum şu süreçte doğru düzgün Drakir Kesemiyorum bu durum düzeltilirse ben ve diğer arkadaşlar bu durumdan artık muzdarip değil mutmain olacaklardır.
    Bu tavsiyenin üst yetkililere şiddetle tavsiye edilmesini rica ediyorum.

2. Eğer herkes ilk atışı yapıp bırakır derseniz buna da bir düzeltme yapılır ve ilk atışı yapan 30 saniyelik bir süre zarfında atışı kesmiş ise(akıllılık yapmış ise) ödülü almamalıdır.
    Şart; İlk atışı yapmak ve son vuruşa kadar ateş kesmemektir.

3. Saçmalık bu olur şey değil kesinlikle olmamalı botlar için destek kampanyası olmuş bu

4. Yazdıklarınıza dikkat edin bu sadece bir öneri benim kimseye destek verdiğim yoksa aksine haksızlığa uğrayan insanların ve benim hakkım için yazdım bunları.
    Ek olarak ben drakir keserken botlar zaten npcleri hemen tespit edip buldukları için kestiğim npcye npcyi kesmeden yetişiyor ve ateş ediyorlar ve sonuç olarak son atış onlara kalıyor bu durum da acı değil mi sizce ben fikir önerisinde bulundum geliştirilebilir.
    Yazdıklarımda eksik ve gedik olabilir ancak herhangi bir şekilde hak yenmesini istemem ve bunu savunmam umarım beni doğru anlarsınız.

5. Daha güzel öneriniz var ise beyefendi buyrun yazın ancak her iki şekilde de hak yenmesin.

6. integral1

integral1 User

Etkinlik NPC Lerinde olduğu gibi toplam inci ödülü atış miktarına bölünebilir, kim ne kadar sıktıysa o kadar ödül.
    Size bu konuda sonuna kadar katılıyorum haritalarda botta olan o kadar çok oyun var ki hiç kesilmiyor neredeyse batırıyorsun 5 dk sonra yine harita hangi birine yetişilcek ki hem.
    Bu duruma bir çözüm gelmeli şart.

çanakkale1907 bunu beğendi.
  7. Örnek olarak az önce gelen resetten sonra çok rahat drakir kestim oyundan ne kadar keyif aldığımı tahmin dahi edemezsiniz.

8. Kesinlikle katılıyorum. Bir çaresi bulunmalı.

9. wolfman_55

wolfman_55 User

Ne ilk vurana ne de son atış yapana kalsın ele gecirmiyoruz ki Aslan da olduğu gibi 2k inci yi düz versin ve herkes verdiği hasara göre ödüllendirilsin

10. wolfman_55 Çok güzel fikir işte bu yüzden açtım konuyu benimkinden daha güzel ve adil fikirler çıkıyor herkes vurduğu kadar alsın.