Dp'si Çok Fazla Sorunu!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●кiηĝ●ι̇cєвєяĝ● tarafından 2 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar
    uzun bir aradan sonra oyuna girdim ve 22 level için görevleri yapmaya başladım . 2 npc ele geçirmem gereken bir görev aldım fakat bu npc gemilerini ele geçiremiyorum hrms gemilerinin canlarını minimuma kadar indiriyorum(43 dp 55 dp) fakat yine çok fazla dp si var yazıyor ne yapmalıyım acaba ?

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Geminizde kaptan takılı mı kontrol eder misiniz korsan taktığımız bölümden?

3. sayın janirsary adminim teşekkürler ilgi gösterip cevap veriyorsunuz fakat benim cevabımı beklmeden konuyu kapatıyorsunuz . korsanlar ve malzemeler yerinde hepsi tam takılı

4. Janissary

Janissary Guest

Başka bir arkadaşımız farketmeden kapatmış, kaptan ve korsanlarınızı tekrar takıp çıkarıp, çıkış alıp girer misiniz? Düzelmemesi halinde resim alabilir miyim korsanlar bölümünüzden? Bu şekilde bir sorun var biraz daha Dp düşürülmesi gerekiyor ama bunun 55 DP de olması imkansız.

5. resimin linkini aldım fakat foruma atamıyorum yardımc olurmusunuz ?

6. Janissary

Janissary Guest

7. [​IMG]
    buda kalan canı buyrun

8. Janissary

Janissary Guest

Gördüğünüz gibi görevlileriniz 0/0, bu geminizde kaptan yok demek.

Taverna -> korsanlar bölümünden kendinize kaptan alınız, sanıyorum sorununuz çözülecektir.

İyi oyunlar :)

ZülfikarReis bunu beğendi.
  9. uzun süredir oyuna girmiyorum kusura bakmayın tavernada kaptan diye bişey bulamadım acaba milletler topluluğu paralı askerimi almam gerekiyor ?

10. çok teşekkürler komutan almam gerekiyorumuş aldım ve ele geçirildi iyi görevler.

Janissary bunu beğendi.
  11. Janissary

Janissary Guest

Bu şekilde ele geçirme görevlilerine (kaptan) ihtiyacınız var.

Yardımcı olabildiysem sevindim,

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.