Doomhammer topu-Vudu topu!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vudu topu pazar yerine ya da karaborsaya çıkarılsın mı?

1. Evet

oy sayısı 53
    73,6%
  2. Hayır

oy sayısı 19
    26,4%
  1. AVCIKRAL61

AVCIKRAL61 User

biz bara verib vutu topu alıyoruz yok pzxara cıksın yok karaporsayacısın biz enayimiyiz karteşim biz nasıl bara verib alyosak sizde verin alın yoksa baranız almayın

2. AVCIKRAL61

AVCIKRAL61 User

barayla satılan hiçbi top inciyle verilmez bu diğer oyunculara haksızlık olur

3. AVCIKRAL61

AVCIKRAL61 User

bu oylamada tabiki cıksındiye cok oykullanılacak bunu görevliler bunu uygulamaya sokacklarını inanmıyorum temennimde bu yöne

4. Maryo26

Maryo26 User

yakında karaborsaya çıkarıcaklar yakında kıyak yapıcaklar diyebiliyosan foruma vudu topu karaborsaya çıksın diye konu açma..
    1500 liradan fazla miktara vudu topu fullenirken sen gelip cuzi miktar olsun diyosun neden böyle bişey yapsınlar millet bu fiyattada alıyorken neden fiyatını azaltsınlar sen alabilesin diyemi kıyamet topu dediğin yavaş ama fazla vuran bi top ve vudu topunun değerini düşüremez hiçkimse 1 yıl rakibinden fazla vursun diye 1500 2000 lira gibi bi miktarda oyuna yatırmaz buda senin aklında olsun :)

5. kardeşim sen güçsüzsün parayla fullüyon bende güçlüyüm inciyle fulleyecem yani ben kastıgım inciyi ne yapacam boşunmı kasıyorum inci bir yere gidecek o inciler tabiki oda vuduu topuna siz boşuna oyunu bırakırız felan demeyin hiç bişe yapmazsınız

Sanane_Halil bunu beğendi.
  6. Bencede yakında vudu topunu herkez fulleyecek çünkü artık bokordan bile vudu topu çıkmıyor daha kuvvetli toplar çıkıyor göreceksiniz yeni toplarda satışa çıkacak biraz sabırlı olun:)..