donmuş uçurum sıralama

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve tektabanca tarafından 9 Aralık 2025 11:32 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tektabanca

tektabanca User

merhaba donmuş uçurumda sıralamam 12 iken neden sıfırlandı öğrenebilirmiyim o kadar emek verdim saatlerce günlerce uğraştım hile yapıp sıralama yapanların yanında kendi emeğiyle sıralamaya girenler niye yanıyor haksızlık yapmayın

2. tektabanca

tektabanca User

şu an yeniden hakkım ile tekrar yaptığım sıralamayı da düzeltirmisiniz bi zahmet sürem 50.36 normalde 5. sıraya denk geliyor ama ödüllerde 7 görünüyorum ayrıca üst üste 3 kez uçurum yaptım 25 görünüyor ebedi savaşçı bunun neye göre yapıldığını hala anlamadım

3. Idlewild

Idlewild User

ben de sıralama 1.'ydim başkalarında hala öyle görünürken kendim görünmüyordum. Tekrar yaptım 2.ye düştüm saçma sapan iş anlamadım

4. Donmuş uçurum 14 dakika içinde bitmez bitiren bir açık bulmuş bitirmiş İlk 4 ve takibinde gelen sıralama incelenirse donmus uçuruma aynı anda 4kisinin girdiğini düşündürüyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.