Donma ve İçerik Fazlalığı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve zalimkorsanlarZALtr tarafından 24 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bilindiği üzere çok fazla içerik ve bu yüzden dolayı kasmalar vs yaşanıyor ve 0 dan başlayan gemiler baya ilerlemekte baya zorlanıyor. yeni içeriklere bir şey demiyorum fakat altlarda kalan içeriklerin için ya kaldırılma vs yada içeriklerin azaltılması taraftarıyım kale yenetek gibi. kaldırılmadan kasıt daha basitleştirilme. tabiki sadece bu öneri. level olayının yeni harita eklenerek yapılması da oyunun daha da içinden cıkılmaz hale getirmiyor mu sizce. oyuna yeni bir yük vs. level sisteminin harita harici bir şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum. önerisi olan varsa da yazabilir.

2. paradox07

paradox07 User

oyun ekranına içerikler aktarılmaya devam ettiği sürece kasmalar,donmalar daha fazla olacaktır.inşallah bunun bir gün farkına varırlar.yetenekler,kaleler vs. ana sayfadayken oyunun kastığını,donduğunu hatırlayan var mı?pek sanmıyorum..

3. kale yetenek olayının belli inci taç vs karsılıgıda güverte olayı gibi basitleştirilmesi lazım bence