Donma ve Flash Player

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve göktürk tarafından 18 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. göktürk

göktürk User

Selam sayın star mod bana bu şekil de cevab vermişsini;

''Selam,

Bende ya da arkadaşlarımda böyle bir sorun mevcut değil. Tarayıcınızı değiştiriniz ya da Seafight'in kendi istemcisiniden oynayabilirsiniz.''

Ancak emin olunuz ki hem oyun istemcisi hemde 4 farklı tarayıcıda denedim ve hepsi aynı sorunu vermekte.Ayrıca arkadaşlarımda da aynı sorun olmakta.​

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Support’ta sorunuzu tam olarak yazınız hesabınıza görevli arkadaşlarımız girip kontrol eder.Onlarda bir sorun yok ise bilgisayarınızdan kaynaklı güncellemeler veya internet sağlayıcınızdan kaynaklı sorunlar olabilir.

Saygılarımla.

3. erşan367

erşan367 User

aynı sorun bende de mevcut ama yapıcak bişey yok sanırım

4. farukalp47

farukalp47 User

oyunun sunucuları yurt dışında internetin zayıf olduğu içindir yada pc sistemin zayıftır

5. Bu oyuna harcıyacağınız parayla gidin ekran kartınızı geliştirin başka oyun oynayın zamanınızı burda öldürmeyin.

6. EMRE

EMRE User

aynı sorun herkeste var tarayıcı felan bahane edip insanları küçük düşürmeyin. Oyunda bir sıkıntı var işte burda hergün tüm insanlar aynı şeyi söylüyor.

7. Selam,

Bence uslubunuza dikkat etmenizde fayda var. Kimse kmseyi küçük görmüyor ve göremez. Size neden yalan söyleyelim? Benim oyunumda bir gram donma mevcut değil. Ayrıca TÜRKİYE'de oturmuyorum. İnternetle yada taracıcı ile alakalı olduğunu düşünüp size bu düşüncemizi aktarıyoruz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.