DONANMA SIRALAMASI ZÜLFİKAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve dik4qen tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dik4qen

dik4qen User

Sayın adminler daha siz donanma sıralamasını günceleyemezken açıklarını nasıl kapatmaya çalışıyorsunuz benim filom tr3 filosu başkanıda benım bende tr3 gemisiyim ama tr1 sıralamasında gözüküyor filomuz önce oyun sorunlarını düzeltin oyun zaten full paraya yönelik oldu birde oyuk hataları oyun sorunları üst üste bindi önce onları bir düzeltinde sonra açıklara bakarsınız
    Üye ID:181/24032496 ≈Đ≈ DOSTLAR ALYANSI düzeltirseniz sıralama yanlışını çok memnun kalırım iyi oyunlar.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Daha once bunu yazmistiniz ben de forumdan yardimci olamayiz support a yazin demistim :)

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Başkanın kim olduğunun bir önemi yok, önemli olan filoyu kim kurdu. Filonuzu siz bizzat kendiniz mi kurdunuz yoksa TR1 serverindan bir oyuncumu? TR1 sıralamasında ise demekki o serverdan bir oyuncu kurmuş.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

önceki konuda şöyle yazmıştı

"Sa sayın admin benim gemim tr3 gemisi filoyuda bu gemiyle kurdum "

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.