Doğum günü detaylı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve çıʟɢıп.нαмƨı tarafından 16 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beatdovne

beatdovne User

Dün akşam 11 de yarısını çevirip paylaştım kalanını bugün çevirip düzenleyecektim fakat konum gereksiz yere kapatılmış :)

2. Kendileri çevirip paylaşmak yerine ingilizce paylaşırlar sonra çevirilecektir diyerek fakat etkinlik biter konu hala çevirilmez.
    Çeviri yapıpda paylaşanlara teşekkür etmek yerine engel olurlar.

61*** bunu beğendi.
  3. beatdovne

beatdovne User

Ben altına not yazmıştım resmi çeviri paylaşılınca olması gerektiği gibi konu silinebilir sabah forumu açıp konuma girdiğimde konumu bulamadım yani resmi çeviri paylaşıldı sandım fakat oda yok

4. Transtale kullanın hayatın detaylarını yalalayın

5. beatdovne

beatdovne User

:) yarısını çevirmem 2 saatimi almıştı oyuzden tekrar çevirmeye üşeniyorum etkinlik başlamaya 4-5 saat kala çeviri paylaşılmazsa tekrar çevireceğim

6. atlas42

atlas42 User

Calipsonun gazabında ilk resmi duyuru yapılmıştı. Sonra çeviren çevirmişti. Eğer yine ingilizce duyuru olursa yayımlandıktan sonra çevirebilirsiniz gibi.

7. Hermes

Hermes User

Bu gizli bir şey değil ki almanya, fransa ve İngiltere forumlarında yayınlandı fransa çeviri yapmamış almanya yapmış. Ama nedense tr forumunda İngilizce açıklaması bile yok. Biliyorum direk Türkçe de yayınlamicaksınız calypsodaki gibi bazı şeyleri kendimiz öğreneceğiz. Çoğu şeyi anlasam da mini oyun ve grup haritalarındaki detayları anlamadım. Kusura bakmayın ama çok sorumsuzsunuz. Duyuru dün akşam yapıldı ve event yarın başlayacak bilginiz olsun sayın modlar ve adminler.

8. bizim forum modlarının demekki başka işi var etkinlikle ilgilenmiyolar

9. heaty

heaty User

Calipso etkinliği boyunca sss nin Türkçesi yayınlanmadıysa bundada beklemeyin. Kimse kusura bakmasın ama ilgilenen yok..
    Hadi çevirmenler yapmıyor birşey. Yokmu dil bilen yetkili çevirip duyuru yapıp konuyi kitleyecek. İlla yabancı forumlaramı bakalım. Tr forumu bitmiş resmen..

61*** bunu beğendi.
  10. atlas42

atlas42 User

Kanaatimce arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar. Bilerek bekletecek değiller ya. Zaten ingilizce gelse bile arkadaşların türkçe ye çevirmesine izin vermiyorlarmış.
    Forumlarda yayımlanma sırası ise değişir diye biliyorum. Yeri gelir biz ts den göndeririz adresi yeri gelir onlar. Buna bir şey deniyordu ama unuttum vatandaşlıkta.

11. Android telefonla girilip türkçeye cevirdiginiz zaman iyi kötü birşeyler çıkıyor. Net çevirme olmasada Faydalı sayılır

12. Ben size söyle bir örnek vereyim siz bir şirkette çalışansınız ve size üst yetkililer ne derse onu yapmak durumunda kalıyorsunuz Sayın Bigpatron veya Seafight Türkiye ekibinde olan yetkili arkadaşların sorumsuzluğu değil çevirme görevini kendilerine verseler eminim ki bizim yetkililerimiz de yapar ama öyle bir görev vermek yerine örneğin 15 Mart saat 19:00'da sunu paylaşın deniliyor ve onlar da paylaşmak zorunda kalıyor bende kızıyordum eskiden bu nasıl sorumsuzluk diye ama empati yaptığımız da olayların gerçek yüzünü görebilirsiniz.

13. Hermes

Hermes User

tamam çeviri konusunda haklı olabilirsin ama etkinliğe 24 saatten az kalmışken bu forumdan açıklanmamış olması gerçekten ilginç bizler oyuncuyuz ve etkinlikleri heyecanla bekliyoruz event olmasa oyunda sıkılıyoruz detaylarını öğrenmek hakkımızdır diye düşünüyorum

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bize çevir paylaş deseler zaten çevirir paylaşırız, takıma yapılan başvurularda neden dil bilgisi soruluyor değil mi ;) Birçok duyuruyu zaten çevirip paylaşıyoruz.

Ayrıca bir de kaçırdığınız şöyle bir nokta var, forumumuzda bir duyuru paylaşıldığında gidip yabancı forumlara bakmıyorsunuz. Ancak paylaşılmayan bir şey varsa hemen gidip yabancılara bakıp, sonra bize "neden paylaşılmadı?" tarzında sorular yöneltiyorsunuz. Oysaki birçok duyuruyu, yama notlarını, etkinlik bildirilerini atıyorum İngiliz forumundan önce duyuruyoruz. Forumlar arasında küçük farklılıklar olması normal karşılanmalı.

Etkinlik duyurusunun da Türkçe versiyonu geldiğinde tabiki de paylaşılacak.

İyi oyunlar, konu kapatılmıştır.

yalavu bunu beğendi.
  15. 61***

61*** User

doum günü pastası kaç saatte bir atıtor. Yada hangi şartta atıyor. Hangi haritalara atıyor..

16. HODOR

HODOR Guest

Selamlar ,

Etkinlik başladığından beri 2 kere denk geldim ve belirli bir düzeni olmadığını fark ettim sistem belirsiz saatlerde herhangi bir haritaya atıyor .

İyi oyunlar ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.