Dönüşüm

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by heaty, Jan 6, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. heaty

heaty User

Bu etkinlik anahtarların dönüşmesi nekadar sürüyor acaba belli bir süresi varmı

2. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Duyuruda belirtilen saatte dönüşüm başlıyor, serverden servere gecikme olabiliyor biraz daha beklemelisiniz.

İyi oyunlar

3. anahtarlar öğlen değişekti değişmemiş

4. kftr

kftr User

aynen beklıyoruz

5. Tatsuo

Tatsuo User

hangisi zamanında olduki bu olsun

6. acele etmeyin zaten dönüştükten sonra haritalarda sandık bulamayacağız. ben de dahil çoğu oyuncu dönüşümü bekliyor. vudu rahibi lazım onu arayacağım

7. gemi için biriktirdiğimiz parçalar ne olucak 5 parça biriktirmiştim boşamı biriktirmiş oldum :d ?

8. saat 2de başlıcaktı gene 5bulur hepsinin donusmesi bide o gemi parcalarını bende anlamadım ben ugrasmadım ama 2 tane var teselli ikramiyesi felan verilir mi

9. yok ben de üstüne düşmedim.gemi şekillerinden çok taşları önemli olduğu için. taşlarının seviyesi de düşük. hiç yoktan bokordan verilen tasarımlar kadar olaydı iyiydi.
    önceki etkinliklerde karaborsadan yada etkinlik sıralamasından gelen gemilerin taşları daha güzel oluyordu.

10. Normalde bugün saat 14 de etkinlik sandığının normal anahtara dönüşmesi lazım ama dönüşmedi neden ?

11. mario.15

mario.15 User

Saat 4 oldu bekliyoruz hele daha

12. yanlıs okumadıysam 14de baslıcak dediler o yazıyı okuyunca zaten aksamı bulur dedim :)baslıyııp bitene kadar :)

13. Selam,

Son bilgiye göre takas işlemi sunucu saatinize göre 15.00'da gerçekleşecek. Türkiye sunucularında TR saatine göre 17.00'a tekabül ediyor.

İyi Oyunlar

14. kurabiyeler dönüştü anahtarlar dönüşmedi neden acaba

15. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Etkinlik ögelerinin tamamı dönüşmüş görünüyor, sizde dönüşmediyse support ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar

Last edited by moderator: Jan 6, 2017
  16. yeni konu acmadan sorim bu gemi parcaları 2 tane vardı bende onlar bişeye donmuyor değilmi çöp oldu

17. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Evet,elinizde kalan gemi parçaları oyun içi başka bir ögeye dönüşmedi.

İyi oyunlar

Thread Status:
Not open for further replies.