Öneri Diplomasi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Yahu serverları birleştirdiniz oyunda 20-30 filo oldu.artık dostu düşmanı ayırt etmek için ts ye bakıyoz acaba dostmuydu düşmanmıydı diye.bide sıktığım adam kaçmayım öyle etrafımda dolaşıyor şüpeye düşüyom acaba dostmuydu la diyeatak kesip bakıyom tekrar sıkıyom.gemi görüyom takibe almadan ts ye bakıyom müt listesine yada düşman listesine.
    yapılmasını istediğim.şu oyuna diplomasi getirin artık.
    müttefik,düşman,saldırmazlık anlaşması,nötr
    mütler birbirini ekler küçük deniz haritasında açık mavi gözükür,düşmanlar açık kırmızı,nötrler koyu kırmızı,saldırmazlık anlaşmalılarda mor gözükür.bu nedir arkadaş 500 filo var hangisini ayırt edecez.Karşılıklı mütler birbirlerinin adalarınada girebilisin savunduğumuz ada bize sıkıyor saçmalığa bak.

ksr1907 ve dedex02 bunu beğendi.
  2. Ben desteklemiyorum kardeşim eger serverler tekrar normal haline donmedikten sonra oyun oynanmasin tr3 teki duzeni yıktılar bari birbirinin filosuna giremesinlrr

3. +1

4. Bu tarz bir diplomasi olayı bigpoint in bir diğer oyunu olan darkorbit de var aynı sistemin buraya gelmesini istiyorum ve artık forum yetkilileri ilgilensin

5. bende bigpoint in bir diğer oyununda deniz altı savaşını getirsinler onu istiyorum

6. kesinlikle katılmıyorum sizde ada alın ozaman sonuçta geminiz alyansiniz var başka serverin adasinda indirim için girmek çok yanlis zaten onlar vurmuş aadayi

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

üstadım burda ada indiriminden bahseden kim?bizimde adamız var.herkesin ada indirimi kendine.lakin senin dediğin kısımda anlatmak istediğim şey şu.ben müttefiğimin adasını savunmaya gidiyorum o müttefiğimin adası banada sıkıyor olacak şey değil.oyuna diplomasi getirilmeli.birbirlerini iki taraflı diplomasi ekliyen filoların adaları müt oyuncuya sıkmamalı.aynı zamanda oyundada müttefikleri,saldırmıcağımız kişileri,düşmanlarımız daha net ayırt etmeliyiz.fixx kırmızı herkes.müttefiğime kırmızı,düşmanımda kırmızı herhangibir filosuzda kırmızı.serverlar birleşti.olan oyuncunun ve filonun haddi hesabı yok.birsürü filo ismi var müttefik olduğumuz ve düşman olduğumuz.ben herseferinde ulan bu düşmanmıydı diye bakmak zorundamıyım yada bütün müt ve düşmanları beynime kazımalımıyım?
    bu arada adminler nerde bi değerlendirmede bulunsunlar fikrimi.okunmuyormu yoksa?

ksr1907 bunu beğendi.
  8. Forum her zaman kontrol ediliyor ondan kuskun olmasın lakin müttefiklerine sikmadigini düşün 10 filo bir adayı korur rakip nasıl alacak adayı unutmaki rakiblerinde durumu senle ayni

9. BüRKüT*

BüRKüT* User

üstadım savunanın müttefiği varda saldıranın yokmu?alyans olarak geliniyor ada savaşlarına.onlar saldıran taraf biz savunan olmalıyız yada biz saldırırken onlar savunan olmalı.bu fikrimin 2. aşaması zaten.bi ilk aşamasını kabul edilsinde:D

ksr1907 bunu beğendi.
  10. Adminler