Dip Fırsatçısı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve KaRaNLıK. tarafından 4 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Hep yasak hep ban Sizin amacınız oyuncularınızı oyundan soğukmakmı

2. haksız ban atılanlara değil ama bot kullanıp ceza alanların hakkı bence az bile belkide bu cezalar

3. ban debuff olaylarını geçtim velev ki bunlar artık yok botla beraber,daha ne yapmaları lazım oynamamanız için, şahsen ben full+full gemimi bıraktım gittim çürüsün gemi umurumda bile değil, savaş puanı kasmak istiyosun haritalarda 1 kişi 2 kişi onların da bir çoğu kendi oynamıyor zaten, bu oyun artık çöp kelimesinin tanımı, foruma ara sıra göz atmam ise tamamen geçmişten gelen alışkanlık, yaptıkları beceriksizlikler ve hala sezon ödülleri hakkında açılan başlıkları gördükçe hakaten seafight oyuncuları bunu hakediyor diyorum

4. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Ben bot kullananları hala görüyorum

5. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Oyun gelişmiyor ancak cezaları her gün güncelliyorlar hatalar düzelmiyor

6. -LegenD-

-LegenD- User

Scar debuff sonrası devam eden bir cezadır. Forumda paylaşıldı. Yeni birşey değil. Dolayısı ile kimsenin amacı oyundan soğutmakta değil. Herkez cezasını çekecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.