Dinlerseniz Sevinirim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BeyazAtmaca tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Promosyon Kodları ile ilgili açtığım konu kapatılmış(tahmin etmiştim) Niye anlamadan konuyu kapatıyorsunuz? Sayın Merciless detaylı bilgi bu konuda dediğiniz konudaki yönergeleri takip ettim ödeme kısmında öyle bir yer YOK. Bu kodlar kalktı mı? Etkinliklerde çıkan kodlardan bahsetmiyorum. İnci satın alınınca gelen promosyon kodları varmış. Bunları nereye gireceğimizi soruyorum. Lütfen tekrar tekrar aynı konuyu link atıp konuyu kilitlemeyin, o konuda belirtilen ödeme kısmının altındaki durum yazısı yok.

2. Siz promosyon kodu diye açtınız o promosyon kodu değil sanırım başka birşey dediğiniz %10 indirim filan var kodmu ?

3. Neyse ya kardeş boşver uğraşamayacağım kodla modla boşver. Konuyu kilitleyin lütfen.

4. yumi

yumi User

promosyon kodu onun ismi. ilk inci alımında kullanılıyor. yeni oyunculara satın alımda avantaj sağlamak için kurukmuş bir sistem. tabii ki promosyon kodunu veren eski oyuncuda avantaj sağlıyor verdiği kişi o kodu kullandığında. arkadaşın dediğine göre bir problem var sanırım.

5. promosyon kodları kredi karları ile alışveriş yapıldığında belli bir indirime sebeb oluyor %5 gibi

6. yumi

yumi User

indirim değil aldığı inci içeriği %10 fazla geliyor. ilk defa alışveriş yapması gerekli. kredi kartı da şart değil.

7. yumi

yumi User

eğer ödeme kısmında kod girilme yeri görünmüyorsa daha önce alışveriş yapmışsınızdır.
    Nasıl Kullanabilirim?

Promosyon kodunu kullanabilmek için "Ödeme sayfanızın" alt kısımında bulunan "Promosyon Kodlarımı Aktifleştir" bağlantısını tıklamalasınız. Eğer bu bağlantıyı göremiyorsanız daha önceden alışveriş yapmışsınız demektir ve promosyon kodu kullanamazsınız.

8. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Bu kullanım sadece 1 kereliğine erişilebilir. Eğer sizde kullanmak için gerekli kutucuk yoksa daha önce inci satın almışsınız demektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.