Dinamik IP bazlı oyun oynamak hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve h2o4 tarafından 8 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. h2o4

h2o4 User

Merhaba yetkili,

Bilgisayarımda dinamik ip kullanıyorum. Dolayısı ile modemim her kapanıp açıldığında internet çıkış ip'si değişiyor. Bunun ayrımını yapabiliyor musunuz? Mac adresi sabit eğer ki kontrol edebiliyorsanız. Ama yok biz bağlandığınız ip üzerinden kontrol sağlıyoruz diyorsanız ben kural dışı bir hamle yapmadığım halde sizin kontrollerinizde ki eksiklik yüzünden kural ihlali yapmış gibi lanse oluyorum. Bunun önüne nasıl geçiyorsunuz?

(Konu: hesap paylaşımı & dinamik ip ayrımı)

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Dinamik ip ile oyunu oynamanız yanlış olur devamlı farklı ıplerden girdiğiniz görüldüğü için hesabınız kapatılır. Modem arayüzünüzden bunu sabit ıpye çevirebilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgi için kullandığınız internet sağlayıcısının müşteri hizmetleriyle görüşmelisiniz.

İyi Oyunlar.

3. h2o4

h2o4 User

Teşekkürler nasıl yapıldığını biliyorum ama gelin görün ki aynı bilgisayardan banka işlemlerimi de yapıyorum. Güvenlik açısından ve "oyun hesabımın çalınmaması" açısından dinamik ip ile oynamak daha güvenli bir yol. Siz hep dikkatli olun demiyor musunuz sonuçta?

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Kurallar bu şekildedir. Sorunuza gerekli cevapları verdiğimi düşünüyorum dinamik ıpnizi sabit ıpye çevirip çevirmemek sizin kararınızdır.

İyi Oyunlar.

5. h2o4

h2o4 User

Şuan kendinizle çelişiyorsunuz yalnız.

Kural 1: Hesabınız çalınırsa tüm sorumluluk sizindir.
    Kural 2: Hesabınızı çaldırmamak için alacağınız önlem ban sebebidir.

Eğer yanlışsam düzeltin lütfen.

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyunuz. Bir hesaba bir sadece bir ıpden girilmelidir ve bir kullanıcısı olmak zorundadır. Eğer siz bu şekilde devam ederseniz farklı ıplerden giriş yaptığınız gözüktüğü için hesabınız kapatılır. Buna çözüm olarakta size sabit ıp yapmanızı söyledim. Size zorla böyle bir şey yaptıramayacağıma göre bu konu size kalmıştır bu şekilde devam ederseniz hesabınız kapatılır. Foruma hesabımı kapattınız diye konu açarsınız bunu yaşamak istemiyorsanız kurallar ne gösteriyor ise ona göre haraket etmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2017
  7. h2o4

h2o4 User

Peki teşekkürler cevaplar ve sabrınız için.

İyi Oyunlar.

8. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konu Kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.