dil seçeneği(kapatılan konu)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

bigpatron konuyu kapamış şöyle bi cevap yazıp.
    Bahsettiğiniz Server global bir Server değildir bu nedenle her dil seçeneği yoktur. Bütün dil seçenekleri sadece global serverlarda mevcuttur

sayın bigpatron bizede bi cevap hakkı verin.biz bu oyuna başladığımızda o server türkçe dili destekliyordu.hem anamenü hem deniz haritası.ben arkadaşlarımla burda başladım bi düzen kurdum oraya alıştım.napıyım şimdi sırf bunun için Türkiye serverınamı geçeyim.bak buda videosu ispatı için.sistem yazılarını dikkatli okursanız görürsünüz.burası iskandinavya 1.Filo bi Türk filosu.ozamanlar 1. idi.okadar Türk var o sw de düşünün.nickide bigpatron bu sizsiniz belkide...
    http://www.izlesene.com/video/seafight-iskandinavya-bigpatron/1056008

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Evet ilk açıldığı zaman vardı daha sonra global server olmadığı için kaldırıldı. Nasıl TR serverları global değilse ve başka dil seçeneğide yoksa bahsettiğiniz serverda aynı. Global olmayan bir servera her dili eklemiyorlar malesef.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.