"Dikkatli Bakın Göreceksiniz" !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AD尺ƐNALIN tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Beylerbeyi bana "Dikkatli Bakın Göreceksiniz" diye bir cümle söylediniz bende bunun üzerine belki ben görmüyorumdur diye 6 dakıkalık 2 part şeklinde videoya aldım ve artı olarak sizlerin yaptıgınız acıklamayıda buraya not olarak düşmek istiyorum...

-Deniz Haritasında hangi etkinlik NPC'leriyle karşılaşabiliriz?
    Merhamet Vuruşu etkinliği boyunca, Seafight denizlerinin tüm OxO hartalarında iki yeni NPC bulacaksınız: Kaplumbağa Terbiyecisi ve gıcık Kazmadiş! Kaplumbağa Terbiyecisini elit cephane ile vurmanız gerekirken, Kazmadişi altın cephane ile vurabilirsiniz.

-Cassiopeia’nun Kudretinin ne gibi faydaları olacak?
    Sunucunuzda günlük hedefe ulaşılırsa, Cassiopeia’nın Kudretini kazanacaksınız. Sunucunuzda Cassiopeia’nın Kudreti etkinken, iki kat daha fazla Kaplumbağa Terbiyecisi ve yarı yarıya daha az gıcık Kazmadiş belirecek! Ayrıca, Ejderha Yumurtası Kuluçka Yuvaları (hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin) daha az darbe puanına sahip olacak ve yok etmeniz kolaylaşacak.

cevaplarınızı bekliyorum sayın yetkililer...

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetinizi kurallar içerisinde tartışma konusuna yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.