Devlet dairesi gibi bigpoint

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DanceCZ tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DanceCZ

DanceCZ User

bakın oyunda çok büyük paralar dönüyor sadece çevremdeki insanlar binlerce euro yatırıyor ama sizin çalışınlarınız bir hatayı düzeltebilmek için haftasonunun bitmesini beklliyor belki siz bu işi ücret karşılığı yapmıyorsunuz ama bu bizi ilgilendirmez bizle sürekli ilgilenecek bir destek hattına ve oyunu kontrol edecek geliştirici ve programcılara ihtiyacımız var çok fazla haksız kazanç elde edilior insanlar yüzlerce euro verip malzeme alıyor evente oynuyor karşılığı ne puanların silinmesi ben para verip tasarım aldım tasarımımın taşları gelmedi isterseniz tasarımı alın taşları verin bugun kalktım geldim taşlar hala yok

DrK_DİPSOMAN bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Pazartesi denildi belirli saat verilmedi ve halen pazartesi devam etmekte. İlk tespit edilecek program yazılacak vs vs bunlarda öyle 5 dk olacak iş değil malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.