dev yangın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 16 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

Dev yangını fulledigimizde her havai fişek gullesi için 6 DoT ekliyor ve 2 sefer pasif işliyor. Gemide toplam %50 hasar bonusu varken 1 adet 25 lik topla

75 +%50 = 112.5 vurucak (%100 isabet ihtimali olduğunu kabul edersek)

Birde dev yangindan 2 pasif hasar gelecek 6 vurup bir sure sonra yine 6 mi vurucak yoksa %50 hasarda pasife etki edip 9 bir sure sonra yine 9 mu vurucak ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hasar buffları bambaşka bir şey güllenin hasar miktarı bambaşka :)

Normal havai hasarı 75 ise full vudu iseniz 105 desek dev yangını fullediğinizde aynı fosfor gibi 2 kere 6 vuracak. hasarının 117 olacağını düşünebilirsiniz.

Hasar bufflarının ise hasara eklenmesini atacağım linkte alttaki resimde en alttaki hesaplama formülünde bulabilirsiniz.

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-isabet-mekanigi-guencellemesi.55437/#post-356684

kingSo bunu beğendi.
  3. kingSo

kingSo User

Cok iyimsersiniz full vudu toplu 3. Seviye rahipli bir gemi uzerinden hesaplama yapmissiniz :) ben ise 25 lik toptan ornek vermistim :) . Alttaki resimde DoT için bir hesaplama yok veya ben göremedim . %15 ilk hasar tasi ve kaledeki barutluk 6 DoT a etki etmiycek mi ?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Tabiki hasar taşlarınız etki edecek. DoT u neden ayrı bir şey gibi düşünüyorsunuz ki.

DoT bildiğiniz hasar ekliyor işte. 25lik top kullanıyorsanız hiçbir cephane bonusu yok yani havai fişek ile 75 sıkıyorsunuz demektir.

75 üzerinden kaç vuruyorsanız 6 ile kaç vurursunuz kendiniz hesaplayın :)

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

O halde 7. Seviye dev yangin ve havai fişek gullesi tek salvoda 87 + %hasar articilar (%100 isabet için) seklinde hesaplanabilir

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Yalnız normal gülledeki gibi yüksek artışlar sağlamıyor olması lazım ek hasarların. Mesela dot u yüksek bir cephane olan ahtapot cephanesi önce 60 sonra 4 kere 15 vuruyor. 60 hasar olanla 40k dan fazla sıkıyorum 15 olanla ise 4500 civarı.

siz o 6 hasarla havai fişek cephanesi normal vuruşunuzun ardından 2 kere 1500 civarı sıkış yapacak gibi düşünün.

kingSo bunu beğendi.
  7. kingSo

kingSo User

Bu bilgi yararli olucak teşekkürler.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Asıl açılması gereken kaleleri açmadan sırf havai fişekle 2 kere fazladan 1500 vurmak için dev yangın açmanızı ben şahsen önermem. Sonlara doğru açarsınız onu..

kingSo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.