Destek Süreleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DELGADO* tarafından 6 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELGADO*

DELGADO* User

Oyuna girdiğimde normalde vip 9şubat ta biticek ve cilalı tüfek ağzı 5gün süresi kaldı vudu güverteside az önce çıktı ama 12 gün kalmış gösteriyor yani 2 gün eksik hepsi anasayfadan baktığımda vip daha 3 gün var zaten öyle olması gerekiyor ama bu oyun safyasında görüntü sorunumu var sadece bende mi böyle acaba buradaki süreleri dikkate almalımıyım? Aynı şekilde top desteğide 4gün olması gerek.

2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Herhangi bir senkron sorunu ile ilgili bilgi gelmedi , destekler sayfasındaki süreler bittiği anda o özellikleri kaybedersiniz.

İyi oyunlar.

3. DELGADO*

DELGADO* User

Peki supporta yazsam bunu resim nasıl eklerim ?

4. Selam,

Support S.S.S'de resim eklemeyle ilgili bilgi yer almakta, senkron sorunları genelde sayfa yenilemesiyle düzelir.

İyi Oyunlar.

5. DELGADO*

DELGADO* User

Giriş çıkış yaptım vs. ama düzelme yok supporta resimsiz açıkladım bakalım :)

6. Umarız kısa zamanda çözülür.

İyi Oyunlar.

DELGADO* bunu beğendi.
  7. ay-dede34

ay-dede34 User

DELGADO hepsi 2 gün arayla eksilmiş tarihi geriye veya ileri alırsan bu sorunla karşılaşabilirsin bi pc tarihini kontrol eder misin? eğer aynı ise oyunun sorunudur

8. DELGADO*

DELGADO* User

Pc tarihi normal çalışıyor yani 6şubat ama dediğinizi de tam anlamadım
    Mesela pc tarihini geri alsak süreleri artıyor ileri alsak azalıyor gibi mi demek istediniz ?(görsel süreleri olarak)

9. Evet arkadaşımızın dediği gibi oluyordu önceden, kalktı fakat sizde olmuş olabilir.

10. ay-dede34

ay-dede34 User

aynen delgado dediğim gibi ileri alırsan artıyo geri alırsan eksiliyor

11. DELGADO*

DELGADO* User

Şimdi bilgisayarda değilim supporta yazdım resim istediler yolladım cevap gelmedi daha
    Bilgisayarın tarih sorunu oyunu etkiliyor mu ki?

Son düzenlenen: 6 Şubat 2017
  12. DELGADO*

DELGADO* User

Tamam sorun çözüldü sizleride oyaladım kusura bakmayın :) Görüntü de sorun olduğu söylendi. Süreler de sorun yokmuş.
    Konu kapatılabilir.

13. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Bizlerin görevi sizlere yardımcı olabilmektir. :)

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.