Destek Ekibi Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve .уαρмαѕαктα∂єяℓєя. tarafından 5 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2defa desteğe yazı yolladım ikisindede gelen cevap bu

E-posta Adresiniz bu hesapla ilişkili değil.

Hesap sahipliği doğrulama sürecini başlatabilmek için, hesapta kullanılan e-posta adresinden bize yeni bir istek göndermeniz gerekiyor.

Anlayışınız için teşekkürler.

...........

hesabımın ıd si ile yolladığım mail aynı olmasına rağmen büyük ihtimal işlerine gelenlere cevap veriyolar yazdığım mesaj şu .

Merhaba bu ışık haritasını hiç kontrol etmiyor musunuz ?Onca şikayet alıyorsunuz en tm hakkında ama hala hepsi oyunda bu kişilerin banlanması için yazmıyorum zaten banlamıycaksınız bu işten kim bilir ne kadar para alıyorsunuz ama en azından diğerlerinide banlamayında adalet sağlansın birazda olsa

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Mart 2018
  2. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

İlk olarak Destek Ekibimizden gelen mesaj size özeldir ve forumda yayınlamanız yasaktır.
    Bu gibi sorunlarınızın yeri forum değil Destek Ekibimizdir.Artı olarak Destek Ekibimizin herkeze karşı yaklaşımıda sabittir.

Saygılarımla.

3. sabitse neden ıd ve mail aynı olmasına rağmen cevap alamıyorum ? destekte sıkıntı var ozaman bu arada bize özel değil kopyala yapıştır otomatik mesaj :) bunun yasak olduğunu sanmıyorum.

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Pardon forum kurallarını siz mi belirliyorsunuz??Tekrardan söylüyorum Destek Ekibimizden gelen mesajlar size özeldir ve forumda paylaşımı yasaktır.Devamı durumunda forumdan uzaklaştırılırsınız.
    Diğer konuza gelecek olursak bu sorununuzun çözüm yeride Destek Ekibimizdir.Çünkü Forum Ekibi sizin oyun hesabınıza girip kontrol yapamaz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.