Destek Ekibi Görevlisi - Aslan Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Garfield_61 tarafından 25 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayatımda gördüğüm en anlayışsız,en ilgisiz,insanları başından savan ,taraf tutan , sorunu çözmek yerine sürekli yapabileceğimiz birşey yoktur diyen,kişiye göre geri dönüşlerde cevap süresi olan bu insanı nasıl support admini yapmışlar hayret ediyorum bu şikayetlerimi üst mercilere bildirirseniz sevinirim ciddi anlamda şu oyunda para yatırarak rezil olma tabiri böyle olsa gerek bunuda insanları çıldırtarak başaran bu admin in acilen görevinden alınması gerek hemde çok acilen daha geçen hafta serverda 2 kişi bu adama sövdüğü için ban yedi bence daha fazla uzatılmasına gerek yok görevinden alınsın kolay gelsin..

2. +1

Son düzenlenen: 25 Ekim 2019
  3. Kesinlikle katılıyorum +1

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Çözebileceği hangi sorununuz vardı da size yardım etmedi ? Küfür etti diye ban aldı demekte ilginç olmuş, ne olmasını bekliyordunuz küfür edecekler kalkıp aferin siz oyuna para yatırıyorsunuz istediğinize küfür eder istediğinizi yapabilirsiniz dememizimi ?

5. çözebileceği çok sorunum vardı lakin bu zamana kadar sizin dışınızda pek yardım eden olmadı,Taş kayboldu sizden kaynaklı diyor , top kayboldu sizden kaynaklı diyor , o oldu sizden kaynaklı insan gibi cevap veren şuan birtek siz varsınız taş geri iade edilmişti şuan yine kayboldu , Toplarım halen geri verilmedi oyun hatasını ben kendi toplarımı yakmışım gibi söyledi inceleme dahi yapmadı ,küfür meselesine gelecek olursak konuşma tarzından dolayı bence küfür yemesi kaçınılmazdı taşım kayboldu dün gece mesaj atıyorum tam 6 tane ticket gönderdim hiçbirine dönmedi,ama bir arkadaşımın ticket ine cevap vermesi 3 dakika sürdü .. başka şeyler düşünmemek içten bile değil..

Son düzenlenen: 25 Ekim 2019
  6. bende 50 kere şikayet olarak ticket attım 1 tanesine bile geri dönüş yapmadı. ve adamına göre muamele yaptığı açık ve nettir.

7. hsnbly

hsnbly User

Supportdaki insan beni ilgilendirmez ama sizde şuna dikkat edin gemiye tas koyarken üst üste taş koyarsaniz o alttaki taş yanacaktır bir cok kez bende yaktım bu taşı kalkipta supporta taş yandi geri ver demedim para yatiriyonuz diye oyunun sahibi olmuyorsunuz yatırmasaydınız. Bir diğer konuda hataniz ise üst üste ticket atmaniz orda size belirtiyo yaziyor ki arka arkaya ticket atma cevap süresini uzatacaktır. Iyi günler.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ilk olarak bilet attınız diye hemen yardım edilecek diye bir kural yok, defalarca bilet atmanızda durumu hızlandırmaz. Zira size gelen otomatik cevapta aynen şunlar yazıyor

Size yardım etmemesinin sebebi ise bazı nedenlerden dolayı teknik konulara müdehale imkanı şuan için kısıtlı o nedenle sabırlı olmanızı belirtmiş. Kaldiki gün içerisinde zaten teknik konuları bana iletiyor. Yani sizin iddia ettiğiniz gibi size karşı kişisel birşey yok olmasıda mümkün değil. 23 gün önce aynı sorunu yaşadığınızda size yardım eden bizzat kendisiydi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.