DEREBEYİ TOPU

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve 『A『L『I『D』A』Y』I』 tarafından 1 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ADALET VAR !!!!

1. HAYIR

oy sayısı 13
    86,7%
  2. EVET

oy sayısı 2
    13,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şeker hatası ile defalarca top çekilmiş bu konuda yaptırım olacak mı yoksa biz kara cumacılar kurbanmıyız .!!!!!

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Ben bu konuda birşey öğrenirsem sizler ile paylaşacağım. Fakat kendi şahsi düşüncem bundan önce nasıl tavır gösterildiyse, o duruşun devam edeceği yönündedir.

Saygılarımla.

3. Sizlere güveniyorum arkasında durun lütfen yoksa keyfi adalet olur

4. Sandıklardan baston şekerleri 90 adet 80 adet çıkıyordu bunlarlada pazardan derebeyi toplarını çekmişler kısa süre içinde resetten sonra düzelti sayıları azaltıldı

5. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Ben yine söylüyorum. Şahsi fikrim en azından en kötüsü, o ödüllerin geri alınmasıdır. Gerekeni yapacaklarından şüphem yok. Bekleyelim ve görelim lütfen. Tabiki bunun olmaması durumunda TÜRK takımı olarak elbette gereken tepkiyi göstereceğiz. Adaletse herkese adalet öyle değil mi ? Merak etmeyin.:)

Saygılarımla.

6. Aynen öyle saygılarımla legend iyi oyunlar dilerim malum bizi kitlediler 1 hafta yokuz :D

7. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Sağlık olsun umarım en kısa zamanda dönersiniz aramıza. :)

Saygılarımla.

8. Bir şey diyeceğim burada hata kullanıcılarda mı ? Dün bir yama yapıldı daha sonra verilen top sayısı arttırıldı diye düşünülüp insanlar daha fazla top aldı yani sistem açığı mı kullanılmış burada? Seafight her yamada yaptığı hatayı kullanıcılardan mı çıkaracak? Nereden bileyim alınan top sayısını arttırmadıklarını ? Herşeyi hmm bu hata olabilir diye almayıp bekleyecek miyiz biz ? Saçmalık.

9. kanka bizede yıldırım veriyor diye basıyorduk :D sonra yıldırdılar

10. Bilmiyorum ben yamadan sonra alınabilecek top sayısının arttırıldıgını düşünebilirim veya her sandıktan baston şeker verildiğnii düşünebilirim. Çünkü baston şeker npclerden 1-2 tane düşüyor zaten. Herşey aklımıza gelmeyebilir yani oyun oynarken aynanda birileriyle de değerlendirme yapmıyoz ki.

11. Sen haklısın kanka sistem sürekli açık veriyor biz ne yapalım doğru kodlama yapsınlar bencebizde bu dertlerden kurtulalım

!Piri_Reis! bunu beğendi.
  12. katılıyorum sana

13. Piri Reis çok haklı

!Piri_Reis! bunu beğendi.
  14. Sağolun Sayın Başkanım

MESUT.BAŞKAN bunu beğendi.
  15. XAugustinX

XAugustinX User

Aslında çoğu oyunlarda bir yama gelmeden önce test sunucusunda denenir ölçülüp biçilir ondan sonra oyuna entegre ederler. Ama seafight ekibi bütün etkinlikleri ve yenilikleri direk oyuna entegre ediyor ve ardında oluşan bugların sonucunu oyunculara kesiyorlar. Her etkinlik öncesi test sunucusu aktif edilmeli ve gelen etkinliğin büyüklüğüne veya önemine göre 1-2 hafta her şey test edilmeli. Her yeni gelen etkinlikler de oluşan hataların cezasını oyuncular çekmemeli.

16. Sekiro™

Sekiro™ User

eskiden öyleydi zaten ama oyuncular normal sunucu gibi orada sıralamaya oynamadan tut ada savaşına kadar her şeyi yaptığı için artık sadece çok büyük bir güncelleme olursa açılıyor.

17. en azından ödüllerin geri alıması diye bişe yok onlarada scar verilecek ki adalet yerini bulsun bakalım nekadar adilmişsiniz görecegiz

18. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bu cezaları ben vermiyorum. Cezaları ben versem o oyuncuları hesaplarına birdaha giriş yapamaz emin olun. Yönetimin kendi kararı. Adaletin yerini bulması konusunda birlikteyiz. Umarım gereken yapılır.

Saygılarımla.

19. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Arkadaşlar, bu konu ile alakalı resmi duyuru elime ulaştığı anda bu platformdan sizlerle paylaşacağım. Lütfen konu ile alakalı forumu takipte kalınız. Konu şimdilik kilitlendi.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.