Derdime care bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Psofatihcx tarafından 26 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Psofatihcx

Psofatihcx User

Oncelikle Merhaba ben bu oyunu 4-5 sene önce bırakmistim ancak geçenlerde gene başlama kararı aldım ve mail ime nick ve şifre min gönderilmesini istedim ancak gelmedi diğer mailim e de gönderildiğini söylüyor ancak gelmiyor Outlook yöneticileriyle konuştum ama ellerinden birsey gelmediğini söylediler e posta adresim ××××××@hotmail.com ve ××××××@windowslive.com lütfen yardımcı olun en azından nickleri ne onu söylerseniz iyi olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2015
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Mail adresleri kara listeye girmiş olabilir. Kara listede ise her nekadar sistem yollandı desene mail gelmez. Şuan için kontrol etmem mümkün değil telefondan girdim foruma ancak bilgisayar başına geçtiğim gibi kontrol edeceğim. Buda ancak 1-2 saat içinde olur.

Ayrıca foruma mail adresi vs yazmak yasak bu nedenle mesajınızdan siliyorum adresleri.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Her iki mail adresinizde karalisteye alınmış. Şuan kara listeden çıkarttım mailler gelmeye başlayacaktır. Ancak şifrenizin gönderilmesini istediğinizde ard arda işlem yapmayınız. Her işlem arasında en az 15 dakika beklemelisiniz. Aksi halde sistem sizi spam algılayıp yeniden kara listeye alacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.