Denizlerin Nöbetçisi Tasarımı hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Mєsсα`Lίnє tarafından 17 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu tasarımı nasıl alabilirim ? Etkinlik S.S.Sde etkinlik tamamlama yazıyor ? Neyi tamamlarsam kazanabilirim ? teşekkürler

2. Sekiro™

Sekiro™ User

önce güvenli limandaki bütün gorevleri yap. sonra atlantisteki bütün görevleri yap. oradaki gorevler de bitince tekrar guvenli limana dön. yanlış hatirlamiyorsam eona norlingde tasarım görevi olacak. zaten sarı renkli soru isaretinden hangisi olduğunu anlarsın.

2. faz icin de ayni sekilde butun gorevleri yapinca en son pet gorevi var.

3. fazda tüm görevleri yapinca atlantis gliffi, pet kesesi vs. veriyor sadece.

3. anladım teşekkür ederim, peki atlantis çıktığından beri hiç dokunulmadı bu haldeyken biraz geliştirmeyle yapılabilecek zorluktaki görevler mi ? zorsa hiç bulaşmayayım

4. Sekiro™

Sekiro™ User

atlantisteki npclerin canı 6 milyon. sıfır atlantis gemisi etkinlik torpidolarıyla ortalama 200.000-300.000 arası vuruyor. ayrıca gemi de çok yavaş ilerliyor bir yerden bir yere gitmek baya can sıkıcı oluyor. sabırlı biriysen yapabilirsin diye düşünüyorum. eğer yapmayı düşünüyorsan homing mayını ve ejder atarak daha hızlı kesebilirsin. bu da aklında bulunsun.

Mєsсα`Lίnє bunu beğendi.
  5. teşekkür ederim, gayet açıklayıcı oldu, iyi oyunlar

6. dün gece yaklaşık 6 saatlik bir uğraş sonucunda tüm atlantis ve yüzey görevlerini tamamlayıp tasarımı sayenizde aldım, pette bonusu oldu, yardımcı olmasaydınız muhtemelen ne yapacağımı bilmediiğimden kalacaktı görevler, tekrardan teşekkürler iyi oyunlar

MİMAR bunu beğendi.
  7. selamun aleyküm meşkul etmek istemezdim ben etkinlik görevlerinden istenilen gemileri kestim az kaldı yanlız bir yer var hasar etkinlihi npc leri diye bir yer var 500.000.000 yaratılış ocağı.veya anlama derinliği diye bir yer var orayı bitiremedim nerden bulacam bilgisi olan bi yardımcı olursa memnun kalırım

8. KILIÇ

KILIÇ User

Aleyküm selam
    Sabır hacı ileriki fazlarda çıkacak olan yer orası onuda yaparsın o zaman.

9. heee tm fazla bilgim olmadıhı için yazmıştım acaba kaçırdıkmı diye okadar cook görevler varki hangisine yetişecehime şaşırdım genede tşk ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.