Denizci sınavı paketlerine erişemiyorum

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ØDK●»ЌΙЯŞẾĤĨЯŁĨ«● tarafından 20 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, denizci sınavı paketlerine erişemiyorum. Denizci sınavı paketleri kısmına giriyorum ama ekran yine siyah oluyor ve paketlere dair birşey yüklenmiyor. Supporta yazdım ama bir sonuç alamadım.

2. bende de öyle

3. Sanırım birçok kişide gözükmüyor yine böyle bir mesaj görmüştüm. Bu sorunu düzelmesi lazım.

4. Evet bende erişemiyorum.Sanırım göremeden paketler bitip gidicek.

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Lütfen bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine yazınız.

Saygılarımla.

6. GARBETII

GARBETII User

Sunucu destek ekibine yazmakdan ziyade iletirmisiniz sürekli böyle sıkıntılar çekiyoruz bişey yapılıyor ama biz sürekli mahrum kalıyoruz zamanın önemli olduğu oyunda öğelerimizin çoğu zaman odaklı lütfen iletirmisiniz bu basit sorunlar halledilsin artık

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  7. GARBETII

GARBETII User

Bu etkinlikten önce takılmadan kasılmadan oynarken şuan oyunda sadece kupa görevi yapip çıkıyorum oyun beni kupa gorevleri bitene kadar 15 den fazla oyundan atıyor

8. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

İletemem çünkü sorun kişisel olabilir. Alan var alamayan var. Hesabınızın incelenmesi için destek ekibine yönlendirdim sizi.

GARBETII bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.