Deniz İntikamcıları - Golemlerin Alaca Karanlığı Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 15 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. wox42

wox42 User

yıldız katili yavrusundan 0 hasar almak için hasar önleme kaçınma nasıl bir kombinasyon yapmalıyız arkadaşlar

2. hem gemide hem de pette 36 hasar önleme 36 kaçınma takılı 6. sev iskarmoz 5. sev eğitimci varken 0 hasar alıyorum ona göre hesap et

wox42 bunu beğendi.
  3. sınav için süslemeli anahtarı nerden bulacam

4. 15.05.2010

15.05.2010 User

acaba bu etkinlik puanları bize vahiyle mi gelecek yoksa başka bir şekilde mi gelecek anlamadım çünkü bi 6 gündür full günde 5 6 saat online her bosa gidip golem kesmekle dolmaz tüm görevleri de yaptım hani eksiksiz ama ne hikmekse daha 20k da nasıl olacak bu iş acaba
    @ShaDe. adminim ?
    @Claduio adminim

Son düzenlenen: 21 Eylül 2025
  5. merhabalar. bu süslemeli anahtarlar ı hangi npc den alabilirim? teşekkürler.

6. Kunt_29

Kunt_29 User

· Toprak Sarsıcı
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre TP, Lanetli Ruhlar, Işık Yayan Ruhlar, Kalp Kırıcı Cephane, İnciler, Taçlar, Yulong, Orikalkum veya Safanad Sikkeleri ile ödüllendirilirsiniz.
    o Verdiğiniz hasar miktarına göre (en az %10 olmak üzere) Süslemeli Anahtarlar ile ödüllendirilirsiniz
    o En çok hasar veren oyuncu, Platon Sikkeleri, Lanetli Ruhlar, Işık Yayan Ruhlar, İnciler, Taçlar, Yulong, Orikalkum veya Safanad Sikkeleri ile ödüllendirilir.

7. Seaturtle

Seaturtle User

2026 yılına girdik nerdeyse insanların ekran süreli bu kadar uzunken sıkılabileceğini neden hesaplamıyorsunuz bu görevler neden bu kadar uzun ve karmaşık ?

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  8. ]LooPuS[

]LooPuS[ User

ahtapot oyununda mükemmel sonuç için hangi sıra ile kesmek gerekiyor?

9. srcnsntrk

srcnsntrk User

Tekrardan merhaba. 2 gün önce etkinlik puanı ve ışık yayan ruhla ilgili soru sormuştum. Bir kaç arkadaş daha etkinlik puanı için soru sorduğu halde cevap vermediniz? Genel tartışma bölümündeyiz sizlerden bilgi ve yardım bekliyoruz ancak bir açıklama yapmıyorsunuz? Bu konular hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

10. srcnsntrk

srcnsntrk User

Amiral derken neyi kastettiniz ?

11. ROVER.96

ROVER.96 User

Yıldız varya turuncu dolaşıyor ortada. Ondan kesince etkinlik puanı çok kolay kasılıyor. Fakat o npc ye sıkmayı bırakırsanız DP sini tekrardan fulluyor. Sıktığınız gülle de boşuna gidiyor. Onu keserken ya aura alın yada aurasi olan biri kesiyorsa yanında kesin. Başıma geldi tek keseyim dedim. F+f adamlar gelip patlatıp gitti. Sonradan jeton düştü. Npc bir baktım DP fullemiş. Sonra kesenlerin yanında takılmaya başladım. 2 gün önce bitti benim misal. Dizginsiz golem ciktigi gün.

12. ROVER.96

ROVER.96 User

Aslında görevler kolay . Dediğiniz gibi uzun sürüyor. İşe gidip gelenler için yada çalışanlar için zor oluyor. Zamanı bol olanlar için çok sıradan geliyor. Sadece bu etkinlik değil . Level görevleri olsun , itibar olsun . Hepsi biraz zaman alıyor. He geçmiş senelere bakınca bunlar bizim gibi eski oyunculara kolay geliyor. Eskiden herşey daha zordu.

13. etkinlik serisinde bitirdik yüceltici verdi bir işe yarıyor mu. birde başarı serisi ateşi var onunlada faydası nedir acaba

14. görev tamamlama gemisi alacam ama artık alamam. dizginsiz golemi neden etkinlik bitmeden kaldırdı. görev yapamıyoruz

15. elimizdeki sikkkeler ne olacak plato ile birşey alınmıyor ışık yayan çok kasıldı fazla kaldı plato oda aynı

16. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Bilgi yok. Soracağım söylerlerse size yazarım.

Saygılarımla.

17. Claduio

Bu konu hakkında birçok şikayet aldığımız için, rapor ettik.

18. Claduio

Merhabalar,

· Toprak Sarsıcı

o Verdiğiniz hasar miktarına göre (en az %10 olmak üzere) Süslemeli Anahtarlar ile ödüllendirilirsiniz

Saygılarımla.

19. Claduio

Vahi ile gelmez beklemeyin. Büyük sistem gemisi kesmeniz yeterli.

20. Claduio

Torak sarsıcı sistem gemisinden şansa bağlı düşürebilirsiniz.