deniz haritasındaki menüler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 28 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Çıldırmak üzereyim.yani savaşlarda kafayı yer hale geldim artık.batıyorum haritayı tekrar başlatıyorum ana menüler yok.küçük harita yok,hibşey yok.ateş edemiyorum kısayol işlemiyor.sadece gemiyi mouse ile hareket ettiriyorum önümdeki tek atışta batıracağım birçok adam beni rahat şekilde 2-3 atışta batırırken ben onları izleyerek saçlarımı yoluyorum.sayenizde sinirden klavyeyi kırdım.bu sorunu bi düzeltin artık.yani oyuna girip gemiyi batırdım ama bişey olmadı demeyin adminler.oluyor yahu.herzaman olmuyor.bikere olmaya başlayıncada hep oluyor.tarayıcı herseferinde kapatıp tekrar açıyorum şansa kadere düzelirse ondan sonra düzgün gidiyor.bugün 3 adama ametrosu kestirmemeye uğraşıyorum batınca menüler yok.hadii sayfayı yenile.oyun yüklencekte gelecekte ben tamir olup 3-4 adamdan kalan 2 sini batırmaya gidecem.olmazki böyle.

2. Hayırlı akşamlar da arkadşaım bu sorun sizden kaynaklı çerezleri temizleyin tarayıcınızı yenileyin. silip tekrar kurun bilgisayarınızdan kaynaklı sorunda olabilir şahsen ben böyle bi sorun yaşamaıyorum bilgisayarını sistemlerini driverlerini bi kontrol et derim.

3. Çerez falan hikaye:) O bahsettiği olay alyans savaşlarında kalabalığın olduğu haritalarda oynarken battığınız zaman olabiliyor. İnternet hızı diye düşünmüştüm ama f5 çekince anında yenileniyor, ekran kartı ya da flash player kaynaklı bir sorun olabilir

ZülfikarReis bunu beğendi.
  4. BüRKüT*

BüRKüT* User

hayır çerez değil kardeşim.bak savaşıyorum şuan hala aynı tarayıcıyı tamamen kapatım tüm herşeyi temizliyorum sorun aynı.ekran kartım yeterli seviyesde ve flas son sürümünde.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sorun 3ncü part yazılımlardan kaynaklı, oyunda bahsettiğiniz şekilde bir sorun bulunmamaktadır. Adobenin resmi sitesi üzerinden Flash playerınızın geçmişini siliniz. Google, Clear Flash player cache yazarsanız karşınıza çıkacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.