Öneri deniz haritasındaki boş slotlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

iyi olur mu?

1. evet baya kolaylık sağlar.

oy sayısı 7
    100,0%
  2. gerek yok tek slot yeterli bence.

oy sayısı 0
    0,0%
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Deniz haritasındaki menüde boş slotlar var özelleştirilebilir.önemli olan gülleleri falan koyabiliyoruz kısayol şeklinde.şimdi diyorumki ben bu slotlardan bikaç tane daha açabilsek.yetmiyor çünkü.itemler çoğaldı.bazı gerekli ögeleri koyamıyoruz.
    misal ben ilk bölüme savaşmak için elit ve vudu güllelerini 2 bölüme can potları zırh barut kitapları ve göktaşlarını 3.bölüme npcler için gülleleri 4.bölüme zıpkınları ve geri kalan yerede tortuga belli kısımdaki canı gösteren ıvır zıvır itemleri haritaları dizmek istiyorum.yine 10 tane boşluk olur.slotlar arasındaki öncelik için ise f1,2,3 gibi tuşları kullanırız kaç slot açtıysak.misal ben canavar kasacağımda f4 e basacağım ve zıpkınların olduğu slotu aktif olarak kullanacağım 1-2-3 kısayollarıyla düşman geldi hemen f1 e basıp elit güllelerimi sıraladığım alana geleceğim busefer orayı aktif kullanabileceğim.

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2015
  2. 1 tane slot bence yetiyor abartiya gerek yok belki 2.si olabilir.
    onun disinda savasta kullanacagin malzemeleri koysan yeter 1 slota. misal:
    vudu darbesi, buz yanigi, kalp kirici, menzil kitabi, şarapnel yağmuru, triton, agwe, sis bombasi, gök atesi sonuncuyada yavaslatma bunlar yeterlidir yani. savasta degilsende yine bir slot örneği vereyim;
    oyuk, havai, patlayan, patlatma atesi, agwe, triton, sarapnel yagmuru, menzil kitabi, celik zirh, barut
    zipkinlari dizicem demissinde zaten kullandigimiz 2 tür zopkin var 500 lukle 250lik bi zahmet bunlarida elinle seç yani

3. yeni ekipman menüsü fikrini burada daha önce açmıştım ve bigpatron bizzat ilettiğini söylemişti şuanda bence oyun yapımcılarının düşündüğü bir şeydir.

zaten buraya elli farklı saçma fikir açıyorlar elli tane de forum var sanki yöneticilerin aklına gelmiyor bunlar yok pve haritası olsun yok vudu topu gelsin yok cephane çıksın :D asıl bu konu gibi fikirler rağbet görür ve gerçekten iletirlir yani. ben bir de ayrıca yeni slot açma da sayı da belirtmiştim. örneğin 2li slot açalım agwe tritonu koyalım ben gidip onu konfigürasyonda sağ üst oyun ekranımda yerleştireyim gibi :)

fikre gelelim, arkadaş yetmiyor yaw yetmiyor.

npc kesiyorum hiçbir şey açık değil zaten. biri gelmiş gör. bozmuş, barut zırh açmayı geçtim. oyunu iyi oynuyorsan oyuncuyu zaten anında işaretlersin o da sıkıntı değil ama bu işlemi yaparken aynı anda buz gülllesi seçiceksin yavaşlatmaya ve hıztaşına basacaksın en basiti :)
    10 tane slot var topu topu 2 tılsım 2 gök ateşi 2 kitap koy gülleye yer kalmadı zaten :)
    tamir ettirmemek için dot gülleleri
    dondurmak için buz
    vudu için vudu
    normal gülle
    daha iyi gülle

sanarsın 30yer var :D ayrıca yeni slotları numaralarla kontrol etmesek de olur zaten

neyse merak etme bu fikir yakında gerçekleşecek.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Unutmamışsınız iletildi ve her haftada hatırlatması yapılıyor umarız en kısa sürede bir gelişme olur.

5. eyv :D