Deniz Canavarları

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba sayın forum yetkilileri benim şöyle bir düşüncem var oyun içerisinde bir çok yeni nesne var artık gelişmekte olan oyunda artık bir takım değişikliğin zamanı gelmedimi sizcede mesela benim şöyle bir önerim var sizlere yapılmakata olan bütün görevlerde kestiğimiz canavarlar sadece altın vermekte oyun içerisinde şöyle bir değişikliğin sizcede zamanı gelmedimi ben şu şekilde yazdım bu sadece bir öneridir oyuncu arkadaşlarda fikirlerini söyleyebilir 1 lvl den 20 lvl e kadar olan haritalardaki canavarlar altın 21 ve 30 lvl arasındaki canavarlar taç 31 ve 40 lvl arası canavarlar yulong sikkesi ve 41 den 45 lvl e kadar olan bölümde kesilen canavarlar safanad sikkesi vermesi oyuncu arkadaşlar için daha iyi olmazmı yüksek hasar veren zıpkınların inciyle alındığı bir oyunda bir takım değişikliğin zamanı geldi bence saygılar.