deniz atı ligi ödül gelmedi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●GΣИ©0● tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar deniz atı ligini 55 inci sırada tamamladım ama ödülüm gelmedi sadece 2 adet rakip parası verildi gerekli şekilde aydınlatırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

2. bide korsan kutusunu aldım 5 bin kristal olanı dier gemimde 20 binlik ve 10 binlik kristal paketler görünüyor bende ise bu paketler görünmüyor bunun nedeni nedir acaba ben 20 binlik ve 10 binlik paketleri almadım hiç böyle bi ayrımcılıkmı var acaba yeni gemilerde görüntüleniyor eskilerde görünmüyor bu paketler görünse alıcam hemen zatende teşekkürler

3. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Sistem lig ödüllerini dağıtırken bulunduğunuz servera göre değil Tüm Serverlar Sıralaması üzerinden dağıtmaktadır.
    Ana hesabınızın levelini, diğer hesabınızın levelini ve gözüken 2 paketin isimlerini belirtebilirmisiniz.

4. ana hesabımın lvl i 16 dierinin ise 7 paketlerin ismi ihtişamlı kutu ve cezalandırıcı kutusu

5. Kuantum

Kuantum Guest

Belirttiğiniz 2 paket 10seviye ve altı hesaplar için görülebilen paketlerdir.(Hatırladığım kadarıyla) 11 seviye ve üstü hesaplar satın alamaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.