değişken top vuruşları herkes okusun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 12 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malum geçen sene top vuruşları %5 gibi bir artış olaçağı ama vuruşların değişken olacağı söylenmişti. bazı pet , pet yemi, kale, taş ve yeteneklerde yazan isabet olasılığı kaçınma şanşı hasar önleme değişik isimlerde yazan bufflar var. cilalı tüfekte dahil.
    peki soruyorum.
    phobos petin özelliği nedir?
    altın yem savunma petinin özelliği nedir?

phobos +15% daha çok Kaçınma şansı
    altın yem savunma +15% daha çok Hasar önleme

ben yanlış okumuyorum değilmi?
    üstümde yemsiz kazma pet takılı iken bana havai fişek ile 30 bin vuran oyuncu.
    üstüme phobos peti alıp altın yem savunma paketini kullandığım halde . aynı oyuncu gene 30 bin vuruyor denemelerini yaptık
    petin hiç mi özelliği yok?
    altın yem savunma paketinde bir şans yazmıyor. direk %15 hasar önleme peki ner de bu %15 ?hiç oyunda farkı görülmüyor. hesabımda sorun mu mevcut onunda kontrolü yapılsın.
    lütfen bu konuyu kitlemeyin. bazı oyuncuların da bu konuda fikirlerini almak istiyorum.

2. Altın savunma yeminin etkisi bariz ortadadır, daha net görmek istiyorsan gemini cadocların arasına bırak ve yemle, vuruşların ne kadar düştüğünü görürsün.

3. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Pet yemlerinden kazanılan hasar önlemede sorun yoktur.Sanırım kaçınma taşının tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Geminizde sadece %10 luk kaçınma taşınızın olduğunu varsayalım eğer size atış yapan oyuncunun isabet olasılığı %110 veya daha üzerinde ise kaçınma taşınız işe yaramaz ancak bu değerin altındaysa örneğin %100 ise toplarında %10 luk bir isabet etmeme olacaktır ve atışları %10 azalacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.