Destek DEĞİŞİM DALGASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AKHILON tarafından 28 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AKHILON

AKHILON User

Oyundaki bazı değişimlerin oyuncular için şiddetle güzel olacağını düşündüğüm bi kaç şeyi paylaşmak istedim.

1. Filo sistemi kesinlikle değişmeli oyunlar istedeği zaman filolara rahat girip çıkabilmeli yada filo kapasiteleri acilen yükseltilmelidir.
    2. Bonus harita ödüllerinde değişikliğe gidilmeli (kısmen) çoğu oyuncuda 15 er 20 şer yıl %5 ve %7 hasar bonusu bulunmakta ve daima haritalar bu ödülleri almakta.
    3. Chat ban sistemi kesinlikle değişmeli bazı küçük hataların cezası oldukça yüksek(malum chat bu oyunun %50 si) ban alanlar chate yazmasın ama chati takip edebilsin.
    4. VİP üyeliğin sandıklardan eskisi gibi 30 gün çıkması sağlanmalı bu şekilde yeni oyuncu kazanımı olacaktır.

ZülfikarReis bunu beğendi.
  2. Chat konusunda sonuna kadar katılıyorum

3. Harita ödülleri kesinlikle değişmeli yetmiyor artık ...

4. 1 , 3 ve 4 kesinlikle gerçekleşmeli !

5. Gangsta53

Gangsta53 User

@AKHILON kesinlikle hepsine katılıyorum !

6. arkadaşlar oglak haritasının 8 inci dalgasını bitirdim hiç bişey vermedi aynı dalgadan tekrar başladı onca emek boşa gitti nasıl iş bu