Değişiklikler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve batuskywalker tarafından 7 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyundaki eski şeyleri kurcalamaktan sakın seafight herkes eskiden memnun canınız sıkılsa eski nesneleri bozuyonuz inya kanının süresi kupa kalesi sandıkdan viplik çıkma vs vs. bence yeni şeylere odaklanın mesele genişletmeleri ıskarmozdur zincirdir 10 seviyeye kadar yukselsin buna toplarda dahil ve sürekli yeni top çıkarma derdinde kalmayın ve oyunda ortalama bi denge gelmiş olur. ayrıca seviye 10 lara kadar çıkarılırsa bi top 3 4 seviyelerine kadar uygun fiyattan satılsın ki herkes alabilsin sizde para kazanmıs olursunuz az bi aklım var onuda size veriyom zaten :)

Son düzenlenen: 7 Kasım 2023
  2. Yazım hatalarınızı biraz düzelttim, ancak asıl mesele bu değil. Sorun, yeni özelliklerin geliş hızı ve değişim hızı gibi faktörlerdir. Elbette, geri bildirimlerin ne kadar dikkate alındığı da belirsiz Çok şey yazdım ama yönetimden herhangi bir aksiyon göremedim önerilere karşılık olarak(Adminler iletiyor ama sonuç sıfır!). Umarım ben hâlâ buradayken bu konulara çözüm bulunur ve oyunun tadını çıkararak oynarım, 2006-2012 yılları gibi. İyi forumlar dilerim. Bu yazdıklarınızdan hiçbiri olmayabilir, ancak en azından inya için süreyi biraz uzatırlar umarım.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  3. -LegenD-

-LegenD- User

Akıl tavsiyeniz için teşekkür ederim. Fakat bunlar daha önce rapor edildi. Gerisi yönetimin takdiridir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.