Değişik Fikir.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 13 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Değişik şeyler düşündüm aklımda tam hesaplanmayan noktalar var ama yinede yazayım.bu yazacaklarım uygulanırsa oyunda çok köklü bi değişiklik olacak uygulancağını sanmıyorum yahut yinede yazayım.oynadığım oyunlar arasında güç farkının buderece fazla olduğu tek oyun bu oyun.Yani 20 lwl full adam gelip 2-1 deki oyuncuyu batırma hakkına sahip.zamanında çok yaşadık 1 lerden 2 lere çıkamazdık.8 klık canı olan gemimizi elit full olanlar 2 atışta patlatırdı.:)
    benim fikrim ise birkaç haritadan oluşan fikir.
    1-bu harita.
    bu harita ve adalar olduğu gibi kalsın.burası genel arena olsun.1lwden 20 lwl le kadar herkes dolaşsın.herkes herkesi batısın.
    2-pvp haritaları.
    bırakın burda millet altın kassın.pırıltı olmasın sadece gemi olsun.
    3-savaş arenaları.
    işte önemli kısım.burda lwline göre adamlar kapışsın.
    5 ile 10 lwl olanlar biryerde
    11 ile 15 biyerde
    16-20 arası biyerde.
    tabi değişik 1 puanlama sistemi olacak.sebeb millet gemisin full yapıp seviye arasındaki güçsüzleri orda batırmasın.
    mesela 5-10 lwl arası olan bi adamda en fazla 15 yetenek kalelerdeki her bölümden satın alınıp fullenebilecek 1 slot.
    sadece 15-25 kiloluk toplar.(diğerlerinden var ise 27,5-30 luk var ise depoya kaydırmadan giremicek içeri girincede gemiye yada güverteye süremicek)
    bu haritalarda bölüme göre günlük ödüller koyarsın(inci ödülü) en çok hangi alyans batırım yaptıysa yüzdeleyip pay edersin inciyi.alyans içindede batırma sırasına göre yine pay edersin olay tamamdır.Alırsın bu bölümlere etkinlikte lwl büyüklüğüne göre dpsi yüksek inci veren gemiler koyarsın o bölgede ölümüne savaş olur.Üzerine bide şuan bulunan haritada alyans başına olan her ada için savaşlarda kazanılan inci miktarını%0,4 koyarsın 20 adası olan alsayn kazandığı incinin yüzde 8 daha fazlasını alır.bu sayede burdaki ada savaşları ve hamiyetide sona ermez.alyans bağları için diplomasi bölümüde oluşturmak şart.ozaman ne ışık kalır ne bişe millet savaşarak inci kazanır npc kesere tp ve altın yapar.inciyle satılacak değişik şeyler gelitirirsiniz pazara.hem oyun yürür hem siz kazanırsınız.bu sayede inci kazanmak npc işi değil bilek işi halini alır.Pvpde olanlar bu bölümlere katılmak için altın kasar pazara teklif verir.Alın sizelere değişik bir fikir;)

≈E≈λĞλΘĞŁU bunu beğendi.
  2. Tamam böyle bişey yapmazsınız biliyorum ama en azından küçük bi değerlendirmede bulunup bu yazdıklarımı ileteceğiz deyin balide kendi kendime konuşuyor gibi gözükmeyim:)
    Ne yazıkki buranın bi önemi kalmamış.artık seafight bu gidişle götüreceği yere kadar götürür ve herkes sonuda bi şekilde bırakır.

3. -onur824-

-onur824- User

selam ,

aynı görüşte değilim.eğer dediğin gibi olursa ben dahil binlerce kişi oyunu bırakır.ama sadece savaş arenası haritaları olabilir ona varırım diğerleri ise çok saçma ve gereksiz.