Bug / Oyun hatasi Defalarca yazdım aynı sonuç

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĴÁČĶ~ŚРÁŔŔŐŴ tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Foruma defalarca aynı konuyu açıyorum çünkü defalarca sonuç alamadan konu kilitleniyor. Forum ismimi görmekten sıkılmadınız mı sizde artık? Bakın oyuk gülle, elit gülle, karaborsadan kalp kırıcı gülle, hiçbir türde gülle alamıyorum. Bu etkinlik başından başladı, etkinlik sonu geldi bitti hala devam ediyor bende. 15 gündür oyunda herhangi en ufak bir şey yapamıyorum. Foruma bugün öğle tekrar yazdım şu cevabı verdi sayın hp;

''Kimse size keyfinden mağduriyet yaşatmıyor ki oyun geneli tüm oyuncuları etkileyen bazı problemler yaşadık geçtiğimiz günlerde. Fakat şuanda belirttiğiniz sorunlar çözüldü üstünden günler geçti. Sorunsuz olarak kalp kırıcı gülle alabilmekteyiz şuanda karaborsadan. Size özel bir alamama durumu varsa supporta yazınız''

Peki madem dedim supporta ilettim konuyu bugün(4cü kez supporta yazıyorum.) Supporttanda bu cevabı aldım.
    Merhaba,

Sorun genel bir sorun ve birçok oyuncu sizinle aynı sorunu yaşamaktadır. Bu konuda bizim elimizden gelen birşey yok malesef. Bizler de sizler gibi sorunların düzelmesini beklemekteyiz.

Saygılarımla,

Demircioglu

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Eğer ortada dalga falan geçtiğiniz bir durum varsa söyleyin gerçekten veyahut benim beynim artık algılamıyor napmaya çalıştığınızı? Foruma yazsam supporta yaz o sorun çözüldü deniyor KONU KİLİTLENİYOR. Supporta yazsam bekleyin herkes yaşıyor çözülecek deniyor :D Sizcede komik bir durum değil mi? İşiniz yardımcı olmak yönlendirmek değil mi sizin? Bu işi siz ona gidin, oda siz tekrar ona gidin diyerek geçiştire geçiştire mi kapatacaksınız? Benim şu durumda yapmam gereken ne bunun cevabını verin şimdi bana lütfen. Tekrar supporta yaz mı diyeceksiniz şimdi. Eğleniyor musunuz anlamadım ki.

2. Neden konu seçilip cevap veriliyor, benden daha sonra yazılan konuya cevap alınıyor benim konuma cevap verilmiyor bu nasıl bir işleyiş?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.